GOOD MORNING

Oh yes it´s Friday! Tää viikko on menny oikeastaan tosi kivasti ja aika nopeasti. Vähän tätä flunssaa vielä on ja se on jotenkin hidastanut viikkoa. Toivon, että viikonloppuna lepäys auttaa siihen ja, että maanantaina se olisi muisto vain. Oon heräillyt flunssan takia ihan ihme aikoihin ja oon viikonpäivistä tavallista enemmän sekaisin. Tunnustus tähän väliin. Mä oon just se ihminen, joka on aina sekaisin onko keskiviikko tai tiistai. Äiti tuntuu vieläkin kaikkia verukkeita käyttäen nimipäivät yms. aina ”löytäneen hyödyllisen lahjan”. Tämä lahja on ollut varmaan viimeiset seitsemän vuotta seinäkalenteri. Kai se on ihan kohtuullista, että äiti haluaa, että lapsi oppii viikonpäivät ja juhlapyhät… Kyllähän mä ne osaan. Ai kappas se olikin jo perjantai eikä torstai niin ja Vappu onkin ihan muutaman viikon päästä! No ei. 😀
Eilen heräsin samoihin aikoihin, kun mies lähti töihin klo. 5.45.. Kyllä, mikä aika toi on herätä, jos voi nukkua pidempään? Oikeasti heräsin, en jäänyt pyörimään sängyssä vaan laitoin aamupalaa ja otin läppärin syliin. Sentakia tämän postauksen kuvat on tosi pimeitä. Oli vaan niin aikainen aamu ja pimeää.

Tänäänkin heräsin aikaisin ja täällä sitä aamu bloggaillaan. Aamu on alkanut kivasti lukuunottamatta sitä, että kohta koittaa tuomiopäivä. Nimittäin klo. 8.00 mulla on hammaslääkäri. Mulla ei ole enää hammaslääkäri pelkoa, mutta olenko kertonut, mikä äitini on ammatiltaan…? Suuhygienisti.
Olette varmaan kuulleet sanonnan suutarin lapsilla ei ole kenkiä… No juttu on niin, että mulla on aina ollut jotain ongelmaa hampaiden kanssa. Hampaani ovat suorat, kauniissa rivissä ja mielestäni kivan valkoisetkin. Tätä selittää lapsuuden harrastus hampaiden oikominen. Ja ihanaa, että äiti on laittanut minut oikomishoitoon ja kuunnellut kaikki valitukset hammasraudoista yms, koska nyt tykkään hampaistani. Hampaani kuitenkin ovat ulkoisesti nätit on silti niiden kanssa silti ollut paljon ongelmaa, sillä saan helposti hampaihini reikiä. Tämä on myös yksi oikea syy herkkulakkoon, jonka aloitin. Minun hampaani vain reikiintyvät helpommin, vaikka pesisin niitä kuinka paljon. Sentakia olisikin tärkeää, että en napostelisi herkkuja, koska sillä pystyn parhaiten hampaiden reikiintymistä estämään hyvän hampaiden huollon lisäksi.

Mun piti tulla kirjoittelemaan teille mun aamurutiineista ja siihen liittyen olin napannut näitä kuviakin, mutta kirjoittelen siitä toisen kerran, kun nyt juttu lähti ihan toisiin vesiin.
Nyt on pakko alkaa valmistua hammaslääkäriin ja töihin lähtöä varten. Tän päivän ohjelmistossa on dinneri ja laatuaikaa Mr. Bearin kanssa. Jos nyt päästäis sinne ravintolaan asti, kun viime perjantai oli hieman tulisempi annos parisuhdetta pienemmällä määrällä ruokaa. 😀
Ja Pahoittelen, jos kirjoitusvirheitä vilisee tavallista enemmän, koska en nyt ehdi oikolukea tekstiä! Nyt pitää painaa läppäri kiinni ja alkaa etsiä vaatteita päälle!

Ihanaa viikonloppua! <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun