LEATHER, LEATHER AND LEATHER

 

Nämä asukuvat on nappailtu jo ennen Joulua. Hullua jos katsoo kuinka ei jouluiselta tausta näyttää, mutta kyllä Tuomaan markkinathan ne siellä takana koreilee. Nämä kuvat on jäänyt julkaisematta, koska vaihdoin puhelinta ja kuvat jäivät vanhan puhelimen muistiin. Tykkään kuitenkin erityisesti tästä asusta, joten ajattelin, että nyt ne on pakko julkaista. Tässä on kerennyt jo muutama kuukausi vierähtää välissä, mutta halusin julkaista ne ennen kuin täytän 24-vuotta sitten vasta vanhoilta asukuvat tuntuisivatkin.
Itse asussa päällä luotto nahkahousut ja korolliset nilkkurit. Kaapista samana päivänä sattumalta löytynyt paita ja kirkkaan punaista huulipunaa. Unohdan aina kuinka paljon vain huulien punaus muuttaa lookkia. Pitäisi ehdottomasti punata huulia useammin ja löytää joku kiva vaaleanpunainen huulipuna kevääksi.

 
 
 
Oli pientä valon kanssa taistelua, kun aurinko alkoi laskemaan… 
Saako tämä asu risuja vai ruusuja? 🙂

2 kommenttia artikkeliin “LEATHER, LEATHER AND LEATHER

Vastaa

Siirry sivun alkuun