MISSING MILANO

Ystävänpäivä oli ja meni. Selasin eilen koneelta vanhoja kuvia viime kesältä. Siellä oli tyttöjen kesken järjestetystä Kreikan matkasta ja syksyn Mr. Bearin järjestämästä Milanon matkasta kuvia.
Matkakuumehan iski samantien. Olisi niin ihana lähteä nyt jonnekin, mutta valitettavasti varmaan pitää odotella kesään. Aina silti voi haaveilla!
Milano oli mulle sellainen paikka, että se kolahti ja kovaa. Olisin heti voinut, vaikka muuttaa sinne. Kaupungissa oli helppo ja turvallista kulkea. Arkkitehtuuri oli mieletön ja suurkaupungiksi se oli mielettömän puhdas.

Tähän asti kirjoitin tätä postausta ja lähdin aamulenkille… Lenkillä liukastuin ja kaaduin suoraan selälleni. Tää viikko on ollut jotenkin tosi huono onninen ja halusin palata tähän kivaan Milanon viikonloppuun. Maanantaina tapahtui se klassikko eli puuteri tippui lattialle. Eilen löin itseäni kaapin ovella päähän, kyllä älkää edes kysykö miten onnistuin… Kaikki julkiset kulkuvälineet, joilla olen liikkunut ovat olleet myöhässä. Flunssa on yrittänyt iskeä ja en ole päässyt salille.
Valivali, nyt lopetan valittamisen tai menen vapaaehtoisesti lyömään itseäni uudestaan kaapilla päähän. Aika pieniä valituksen aiheita kuitenkin. Tänään on vapaapäivä ja aion nauttia tuosta ihanasta säästä. Menen myöhemmin kaverin kanssa syömään ja napsitaan asukuvia. Sitä ennen aion vaan olla kotona peiton alla ja kirjoitella blogia, koska kaikki siivous velvollisuudet on hoidettu.
Tässä kuitenkin muutamia kuvia Milanosta ja iltapäivällä palaan lakkopostauksen kera.
Ja aloitan nyt samalla valituskieltolakon ja alan nauttia vapaapäivästä!

Vilukissan matkailu-asu. Puet kaikki matkalle pakatut vaatteet ja ostetut uudet vaatteet päälle…

Aurinkoista keskiviikkoa! 

Vastaa

Siirry sivun alkuun