NÄEN KEVÄTTÄ

Näen kevään merkkejä joka paikassa. Tämä on vähän ongelmallista, kun nyt on vielä helmikuu ja kevääseen on vielä matkaa… Kun lumet sulivat olin salaa onnellinen ja ajattelin, että sieltä se kevät tulee. Eikö olekin itsensä pahinta huijaamista? Viimeiset vuodet aina joku takatalvi on iskenyt ja iskihän se nytkin. Oli aika järkyttävää kävellä eilen kotiin, kun maassa oli reilu 10cm lunta ja taivaalta pyrytti lisää.
En ole edes laahannut kaupoissa, jotka ovat jo pullollaan ihania kevään värejä ja uutuuksia. Ostolakko on siis pitänyt!
Silti olen nähnyt kevättä joka paikassa. Tulppaanit ovat tietysti kevään kukkia, mutta aloin tuijotella omaa ruokalaustastakin ihan eri silmin. Eikö jättiblini (muuten paras iltapala ikinä) näytäkin tosi keväiseltä? Raikas vaaleanvihreä avokado, pirteä violetti punasipuli ja kirkkaan oranssi mäti, kaikki selviä kevään värejä.
Yksi kaunis aurinkoinen aamu luulin jopa haistavani kevään. Olen haaveillut kevät takkien kaapista kaivamisesta ja uusista kevät takeista. Mr. Bear varmaan kyllä pyörtyykin jos kannan yhdenkin takin kaupasta.

Kevät kuvastaa minulle aina uuden alkua ja odotuksia. Odotuksia, jotka ovat toiveita täynnä. Tämä
kevät tuntuu minulle jotenkin erityisen tärkeältä ja jännittävältä. Olen aina ollut suunnitelmia täynnä, mutta viimeiset 3-vuotta minulla on ollut sama suunnitelma nimittäin asunnon säästäminen. Tottakai on ollut muitakin suunnitelmia ja projekteja, mutta asuntosäästö näytteli viime vuoden tammikuuhun suurinta roolia.
Hain viime syksyn yhteishaussa kouluun, mutta jotenkin oli pää vielä sumussa. En päässyt haluamaani kouluun niin pakko sanoa, että se on ollut hyvä asia. Asioilla on tapana tapahtua niinkuin niiden kuuluu. Tämä alkuvuosi on ollut aikamoista haipakkaa tammikuun osalta ja mietinkin yksi päivä, että ihan hyvä, että en päässyt kouluun. Kun pääsen haluamalleni linjalle haluan keskittyä täysin kouluun ja panostaa siihen hyvien arvosanojen saamiseksi. Tänä vuonna tavoitteeni liittyvätkin kouluun pääsemiseen.

Muitakin toiveita ja tavoitteita tälle vuodelle olen asettanut, mutta koulu on ehdottomasti niistä suurin ja tärkein. Haluan kehittää itseäni kuntosalilla ja olla elämäni kunnossa. Ulkonäöllisten tavoitteiden lisäksi haluan myös voida kokonaisvaltaisesti paremmin ja löytää tasapainon ruuan kanssa.
Voisin kirjoitella omasta suhtautumisesta ruokaan myöhemmin. Ehkä löytyy sielunsiskoja tai veljiä sieltä ruudun toiselta puolelta.
Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä haluan tietysti, että parisuhteessa menee hyvin. Sehän on ihan itsestään selvä juttu eikä mikään tavoite sinänsä. Uskon kuitenkin, että jos parisuhdetta miettii välillä konkreettisesti niin voi itse aika paljon vaikuttaa siihen, että miten suhteessa menee. Hyvät asiat arvoon ja huonot käsittelyyn. You know.

Hei se olis muuten perjantai täällä taas. Tajusin just, että nää mun perjantaipostaukset tuppaa aina karkaamaan aiheesta. Ehkä se on tää perjantaifiilis mikä sen aiheuttaa?
Viikonloppu suunnitelmat näyttävät kivoilta ja tänään työpäivän jälkeen suuntaan suoraan kampaajan tuoliin. Hiuksista napsitaan kuivat latvat pois ja hiuksille tehdään eräs erityinen hoito. En paljasta vielä mikä hoito on kyseessä. Kerron siitä omassa hiuspostauksessa, jossa kerron oman tukkani tarinan. Hiusten kunnon parannus ja kasvatusvinkkejä siis tulossa. Kampaajan jälkeen näen ystävääni dinnerin merkeissä. Huomenna suunnataan yhdessä miehen kanssa Tampereen suunnalle sukuloimaan miehen sukulaisten luokse. Olisi tarkoitus viettää siellä yksi yö siellä ja tulla sunnuntaina takaisin. Vähän erilaisia viikonloppu suunnitelmia tällä kertaa.
Kiva karata vaihteeksi maaseudulle viikonlopun viettoon. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Millaisia viikonloppu pläänejä teillä on? 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun