OFFICE LOOK

Pikaiset asukuvat yhdestä työpäivän tyylistäni. Ulkona otetut asukuvat ovat minusta miljoona kertaa parempia, kuin tällaiset eteisessä napatut. Pidän valokuvaamisesta ja kuvien räpsimisestä. 
Haaveissa olisikin oikea järjestelmäkamera niin saisin paljon parempia kuvia ja voisin kehittyä valokuvaajana. Tykkään myös olla kuvattavana ja aina, kun joku suostuu asukuvat räpsimään niin otan tilanteesta kyllä kaiken irti. Harmi kun talvella tulee pimeä nopeasti nii se hankaloittaa kuvaustreffien sopimista. 
Ja harmittaa, että sellaiset asut, jotka kuvaavat parhaiten omaa tyyliäni saattavat välillä jäävät pimentoon, koska sitten kun niitä asukuvia otetaan niin haluaa panostaa niihin. 
Sentakia julkaisen kotoa otettuja kuvia. Tiedän, ettei laatu ole paras mahdollinen, mutta ainakin nämä asut ovat sataprosenttisesti minua. 
Tottakai ovat nekin mitä minulla asukuvissa päällä, mutta välillä arjen kiireessä tulee ne kivoimmat ja inspiroivimmat vaateyhdistelmät. Esimerkiksi toissa viikonloppuna lähdimme yksille kaverini kanssa ja vedin jotain vaan kaapista päälle. Tykkäsin lookista niin paljon, että pakotin Mr. Brearin vaan napsimaan muutaman kuvan siitä bussipysäkin valossa ikään kuin muistiin, että laitan ne vaatteet uudelleen päälle. 
Eilen sitten suuntasin dinnerille ystäväni kanssa ja oli tarkoitus pukea tuo tasan sama asu päälle ja ottaa siitä asukuvat. Pieni flunssa on kuitenkin vaivannut niin tuo jäi haaveeksi ja oli pakko pukea lämmintä cashmer neuletta päälle. Saatiin kuitenkin eilen ystävän kanssa asukuvat napattua tästä lämpimämmästä asusta vielä, kun ulkona paistoi aurinko, jee! 
Aurinko paistoi eilen niin kivasti, että ennen lähtöä dinnerille vedin sen alkuperäisen asun päälle ja nappasin myös siitä kuvat kotoa. Eli asukuvia tulossa lisää ihan niin kunnollisia ja, sitten myös niitä kotona räpsittyjä. 
Tässä olisi kuitenkin ensin omaa toimistotyyliäni toissa päivältä.
 
 
 
Näin yhdistän toimistotyylini rennompaan talvi ulkolookkiin. Pipo päähään (tottakai), rento paksu toppatakki ja salikamat roikkuvat laukussa. Rentoa, mukavaa ja tyylikästä. Asu on muuten hyvin klasinen kauluspaita, housut ja jakku. Jakun nahka kaulukset ja kengät tekevät siitä rennon tyylikkään, jos niitä ei olisi olisi tämä hyvä asu töihin, mutta aika tylsä minun makuuni. Haluan aina jonkun yksityiskohdan, värin tai materiaalinen, mikä tuo sitä jotain. 
 
Mitäs mieltä siellä ollaan? 🙂

4 kommenttia artikkeliin “OFFICE LOOK

  1. Ei minusta haittaa, että kuvat on kotona kuvattu. Kiva, ku on kuvia

Vastaa

Siirry sivun alkuun