PÄIVÄ TALLINNASSA

Soitin salilta parhaalle ystävälle aka vaimolle niinkuin aika usein tehdään…
Crossarilla aika kuluu nopeasti, kun höpöttää puhelimessa. Aamupäivisin salilla on usein suht tyhjääkin niin ei oma puhelinkeskustelu häiritse ketään. Joka tapauksessa soitin vaimolle ja kesken puhelun mieleeni tuli, että haluaisin lähteä päiväristeilylle Tallinnaan. Sanoin ajatukseni ääneen ja siihen tartuttiin. Meni muutama minuutti ja meillä oli liput laivalle varattu. Seuraavana aamuna lähdimme matkaan.
Me halusimme viettää vain kunnon tyttöjen kesken päivän hyvin syöden, juoden ja kaupungilla kierrellen. Ja niin me vietimmekin. Kiertelimme kaikessa rauhassa kauppoja sieltä tarttui vaikka mitä mukaan. Meillä oli yksi sääntö shoppailua koskien, minkä piti pitää meidät aisoissa.
Sääntö meni näin: ”Ei saa ostaa mitään muuta kuin aletuotteita.”

 
 

Miten meni niinkuin omasta mielestä…

Varmaan kuvastakin näkee. Sääntöä kuitenkin noudatimme ja kaikki ostokset olivat alessa!
Silti aikamoisen määrän saimme aikaan kasseja. Ja kuvassa oli vasta minun kassini… Kaikkea hyödyllistä tuli silti ostettua ja en kyllä ole katunut yhtäkään ostosta.
Olen yleensäkin aika tarkka shoppailija, mitä ostan. Tunnen makuni aika hyvin ja puntaroin ostoksia aika kauan ennenkuin kiikutan ne kassalle. Nimittäin jos minä jotain vihaan niin turhia juttuja ja rahan menoa, vaikka sitten olisi kyse vain 5€ :n rievusta niin siltikin. Se vie turhaa tilaa ja senkin rahan olisi voinut käyttää toisin tai, vaikka laittaa säästöön.
No mitä kaikkea, sitten ostin Tallinasta… Uuden talvitakin, kengät ja laukun. Kaikki näkyvät tässä postauksessa. Lisäksi osti kolme muuta paria kenkiä, kahdet työhousut ja kaksi avaimenperää.

Tässä olisi siivousfriikille sopiva hajuvesi. Hauska idea, mutta en kyllä ikinä haluaisi tällaista kaappiini. 😀

 
 

Meillä oli niin kiva päivä ja päivä kului tosi nopeasti ohi. Tallinna on suloinen kaupunki ja ihanan lähellä. Emme ehtineen vanhaan kaupunkiin ollenkaan ja seuraavalla kerralla haluan ehdottomasti suunnata sinne. Oli oikein onnistunut reissu kaikin puolin!

Vastaa

Siirry sivun alkuun