PARAS SMOOTHIE

 
 

Aamuni alkaa aina puurolla, mutta ennen salia välillä puuro tuntuu liian tukevalta.
Usein teenkin tämän nopean smoothien aamulla ennen treenejä. Juon siitä pienen lasillisen ennen salia ja, kun tulen salilta juon loput ja keittelen puuron kaveriksi.
Nykyään smoothiesta saa, vaikka mitä. Netti, blogit ja naistenlehdet ovat pulloon mitä erilaisempia smoothieita ja niihin laitetaan, vaikka ja mitä. Itse pidän yksinkertaisista mauista ja smoothiesta.
En halua tyhjentää koko kauppaa smoothieen ja haluan valmistuksen olevan nopeaa. Ei kuuden eri hedelmän kuorintaa ja seitsemän eri superfoodin mittailua. Helppoa, nopeaa, edullista ja maistuvaa.

Nyt paljastan teille lempi smoothieni kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ei tätä voi edes reseptiksi kutsua, kuin ohje on niin helppo: 
 
puolikas banaani
 
0,5-1dl appelsiinimehua
 
puoli purkkia maitorahkaa
 
100g pakastemansikoita
 
Kaikki ainekset blenderiin surraamaan. 
 Mehun määrällä voit säädellä smoothien paksuutta.
 
 
Helppoa & nopeaa: valmistus kestää 2 minuuttia. Edullista: kaikki ainekset ovat kaupassa edullisia. Maistuvaa: Kyllä! Yksinkertaisen hyvää. Banaani tuo makeutta smoothieen ja jäiset mansikat raikkautta. Olen aina nauttinut smoothieni kulhosta jo ennen tätä smoothie bowl villitystä. 
Yleensä teen smoothieista tosi paksuja ja ne on paljon helpompi lusikoida, kun juoda.
Ennen en laittanut smoothien päälle mitään, mutta kun smoothie kulhoja alkoi vilistä joka paikassa niin tajusin, että siinä onkin kiva raikas ja kevyt aamupala. Minun smoothie kulhoni päälle ripottelen vähän kaurahiutaleita, banaania, mustikoita ja mango viipaleita.

 

 
Ihanaa aamua ! – S

Vastaa

Siirry sivun alkuun