PARI SANAA YSTÄVYYDESTÄ

 
 
Hyvä ystävä
 
on lojaali,
 
ei käännä selkäänsä,
 
uskaltaa kertoa oman mielipiteensä, 
 
jakaa ilot ja surut,
 
on rehellinen ja häneen voi aina luottaa,
 
on läsnä,
 
ymmärtää sinun huonotkin puolesi.
 

Tällaisia asioita minä arvostan ystävyydessä. Aloin miettimään ystäviäni ja ystävyyden merkitystä näin ystävänpäivän kunniaksi. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän ystävien merkitys ja tärkeys korostuu. Ystävyyssuhde on, kuin parisuhde. Sitä pitää vaalia, se ei ole itsestään selvyys. Hyvää ystävää pitää kunnioittaa ja muistaa.
Ystävän kanssa voi nauraa vatsan kipeäksi tai itkeä silmät punaisiksi. Voi höpöttää läpi yön tai olla vain hiljaa. Tehdä kaikkea matkustella, kahvitella tai olla tekemättä yhtään mitään. Oikea ystävä tukee ja kannustaa eteenpäin elämässä. Arvostan, kun minun ystäväni myös sanovat minulle suoraan olimme samaa mieltä tai emme. Ystävän kanssa saatetaan ottaa välillä yhteenkin, mutta se on ihan sama. Se vain osoittaa, kuinka pitkälle ystävyydessä on tultu ja kuinka paljosta voidaan mennä eteenpäin. Ystävälle pitää antaa huomiota ja häntä ei saa unohtaa. Hyvät ystävät pitävät sinut pinnalla, kun koet elämässä kolhuja. He näkevät sinut heikoimmillasi, mutta rakastavat sinua silti ja ehkä juuri senkin takia. Omat virheesi muistuttavat myös heitä, ettei tarvitse olla täydellinen.

Hyvää ystävänpäivää ! <3

8 kommenttia artikkeliin “PARI SANAA YSTÄVYYDESTÄ

Vastaa

Siirry sivun alkuun