SPORTTINEN ASU

Pörröiset turkis wedget, laukku karvapallolla… Ei tule heti mieleen, että olin salille menossa.
Olinpa kuitenkin. Ensin olin näkemässä ystävääni Vallilassa, joka nappasi nämä kuvatkin.
Minulla oli vapaapäivä ja olin siivonnut koko aamun. Ei innostanut pukeutua erikseen kahvittelua varten niinpä päätin lähteä rennommalla asulla liikkeelle. Tykkäsin itse tosi paljon tästä kokonaisuudesta. Ja mikä parasta pystyin huidella suoraan salille ja heittää vaan takit salikaappiin.
Puen aina salivaatteet kotona päälle jos olen salille menossa. Haluan päästä nopeasti reenaamaan. Varsinkin näin talvella, kun on koko ajan kylmä niin on kiva päästä mahdollisimman nopeasti crossailemaan.

Tällaisissa asuissa minun on mukava olla ja tunnen oloni itsevarmaksi.
Salitrikoot on ehdottomasti mun voima vaate. Tiedättekö sellainen vaate, jossa on aina hyvä, mukava ja itsevarma olla. Rakastan naisellisia materiaaleja nahkaa, turkista ja satiinia. Nämä materiaalit tuntuvat iholla ihanilta ja ovat kauniita päällä. Tässä asussa yhdistyy minusta kivasti naiselliset materiaalit sporttisempiin vaatteisiin.

 
 
 

Viinin punainen bomber takki on Milanosta ja tulikin juuri mieleeni, että en ikinä esitellyt teille Milanon ostoksia… Olin kuvannut teille niistä videota. Ihka ensimmäistä videota, jota olin jopa yrittänyt editoidakin. No sehän katosi kuin taivaan tuuliin niin meni maku koko aiheesta ja se vaan jäi.
Tämä bomber on muuten sellainen kääntötakki. Olin aika varma, etten tulisi ikinä pitämään tätä punaista puolta, mutta kappas vaan! Tämä bomber pitää kyllä kuvata paremmin erikseen sen verran cool se on! Laukku on Tallinan ostokseni River island:sta ja olen ollut siihen niin tyytyväinen. Se on tarpeeksi iso, että saan sinne salikamat mahtumaan ja ei aina tarvitse kulkea vanhan Addun salikassin kanssa.

 
Miten tällainen vähän sporttisempi asu iskee teihin? 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun