SUNNUNTAI-ILTA HÖPÖTTELYÄ

 
 

Halusin tulla vaan kirjoittelemaan kuulumisia ja kertomaan viikonlopusta.
Eilen juhlittiin parhaan ystäväni synttäreitä ja kuvassa onkin eilisen lookia. Laitoin päälle Milanosta ostamani trikoisen jumpsuitin, mikä nyt kuvassa näyttää vaan basic topilta. Ilta hujahti nopeasti ohi viiniä juoden ja höpötellen. Hirveästi ei tullut kuvailtua muutenkaan, kun vaan nautittiin illasta. Lähdimme jatkamaan iltaa vielä stadin yöhön, josta snägärin kautta saavuin kotiin siinä neljän aikaan. Teki hyvää olla vähän ulkona tuulettumassa ja oli tosi kiva ilta.
Illan paras kohta oli silti se, kun vihdoin kömpi omaan sänkyyn Mr. Brearin kainaloon. Edes kuorsaus, joka kantautui jo ulko-oven läpi ei haitannut…
Tänään aamulla oli ihana herätä, kun ei ollut kiire mihinkään. Aamupäivä menikin sängyssä pyörien ja laiskotellen. Kirjoittelin blogia ja rentouduin. Täydellinen aamupäivä.
Myöhemmin katselimme leffoja sängystä käsin ja menimme äidilleni kylään. Pikkusiskon sukulaissynttäri dinnerin jäljiltä oli äidilläni tarjolla kaikkea hyvää.
Kirjoittelenkin tätä postausta sängystä peiton alta vatsa täynnä hyvästä ruuasta ja herkuista. Mr. Bear makaa vieressä katsellen leffaa ja olo on kaikin puolin tosi onnellinen.

Eilisiä synttärisankarin tarjoamia herkkuja. Kiitos illasta muru.<3

 

Mistä sitten olo on erityisen onnellinen?
Näin äitiä pitkästä aikaa ja pääsimme juttelemaan kunnolla, mumman vointi on paljon parempi ja kotona draamat on selvitetty.
Sainkin kommentin fresh start postaukseen, koskien sitä, että on ärsyttävää, kun kerron riidasta, mutta todellinen riidan syy jää lukijalta kokonaan piiloon. En ajatellut avaamani juuri tätä kyseistä riitaa täällä sen enempää, mutta nyt sitten päädynkin siitä teille kertomaan.
Meillä oli riitaa rahankäytöstä. Varmasti monelle parisuhteessa olevalla tuttu riidan aihe ja varsin kimurantti sellainen!

Minun mielestäni, vaikka olisi parisuhteessa on jokaisen rahankäyttö ihan oma asia niin kauan, kun pystyy maksamaan vuokran, lainat, ruuat, laskut ja yms. muut omat menot. Karkea esimerkki, jos esimerkiksi toinen haluaa ostaa uuden oman auton tai kalliin merkkilaukun omilla rahoillaan niin ei minun mielestäni kumppanilla ole siihen mitään nokan koputtamista. Jokainen saa käyttää rahansa niinkuin itse haluaa.
Tottakai kalliimista investoineista, kuten uudesta autosta olisi minusta hyvä ilmoittaa toiselle eikä salata. Raha-asioista pitää pystyä puhumaan ja, vaikka jokainen rahansa saakin käyttää miten haluaa niin olisi silti minusta hyvä, että pystyy keskustella siitä, mihin ne rahat on käytetty.
Jos, vaikka sitten olisi ostamassa uutta autoa niin pitää pystyä kuuntelemaan puolison kritiikki ja mahdolliset kysymykset asiaan liittyen.
Esimerkiksi viitaten esimerkkiin: ”Tarvitaanko uutta autoa?” ja ”Pitäisikö nyt miettiä vähän uuden auton ostoa?”.
Kritiikki ei tarkoita kieltoa. Sehän on vain asiasta keskustelmista ja asian näkemistä toiselta kannalta. Minusta parisuhteessa on hyvä kestää tällaiset keskustelut, vaikka sitten päätös olisikin tehty. Itse en halua aikuista ihmistä alkaa neuvomaan, enkä minä voi tietää myös kenenkään puolesta, mikä on paras ratkaisu, mutta haluan pystyä keskustelemaan.

Meidän riita lähti keskustelusta, joka aloitettiin turhan kärkkäästi. Jos asiaa kysyy vittumaisesti (pardon my french) saa yleensä vittuimaisen vastauksen.
Olimme molemmat nälkäisiä ja väsyneitä niin saatiin pienestä asiasta kunnon soppa aikaan. Onneksi sovimme riidan myöhemmin illalla.
Minä ja mieheni ollaan molemmat todella temperamenttisia ja omanarvontuntoisia, joten kyllä meidän suhteessa ammutaan usein muutakin, kuin vaan ilotulituksia.
Kaikista riidoista on kuitenkin selvitty ja mitään ei ole myöskään jäänyt sanomatta. Me olemme sopineet, että kun tulee olo, että toinen on toiminut väärin niin asiasta sanotaan ja se käsitellään. Meillä ei mitään lakaista maton alle. Ehkä tämän piirteen takia olohuoneen maton hankkimisenkaan kanssa ei ollut kiire. 😀

Niin, että sellaista arkista kränää täällä, joka jäi onneksi vaan sinne perjantaille. Loppu viikonloppu oli ihana ja, vaikka tänään onkin ollut pientä väsymystä ilmassa eilisestä johtuen niin on ollut varsin rentouttava päivä. Välillä tekee niin hyvää, vaan viettää suurin osa päivästä sängyssä leffoja katsellen ja herkkuja syöden. Huomenna alkaa muuten toinen lakko ostolakon lisäksi nimittäin herkkulakku. Herkkulakko tulee kaltaiselleni sokerihiirellä enemmän, kuin tarpeeseen ja kirjoittelen siitä ihan oman postauksen verran. Ellen sitten ole jo huomenna sortunut niihin helkkarin jaffakekseihin niin sitten kirjoitan postauksen sanojen syömisestä jaffa keksien kera…
Nyt kuitenkin kivaa sunnuntai iltaa ja katsokaa, mikä upea auringonlasku taivas näkyi tänään ikkunasta.

Tämän illan kaunis pinkki näkymä keittiön ikkunasta kuvattuna. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun