TÄMÄN HETKEN SUOSIKKI ASU

Hellou. Tässä olisi asua, jonka vedin pari viikkoa takaperin kiireessä päälle, kun suuntasimme yhdille kaverini kanssa. Asu, jonka kiireessä kasasin kaapista. Asu, josta tykkään super paljon. Toistan kyllä taas niin itseäni, mutta rentoa, naisellista ja tyylikästä. Niin minua.
Nahkahousut ovat jo muutaman vuoden ajan toimineet luotto vaatteenani ja pelastaneet monelta asukriisiltä. Vedän nahkahousut aina rennoille juhlinnoille päälle, kun en keksi muutakaan.
Taisipa nahkahousut olla päälläni ensi tai toisilla treffeilläni Mr. Bearin kanssa?
Taas päässäni on pipo, mutta minusta se tekee tästä asusta vielä rennomman ja mukavemman. Lisäksi tykkään, miten se salakalavasti sointuu paidan ansiosta takin kanssa yhteen. Nahkahousut ja antava kaula-aukko voivat usein olla jokseenkin tyrkky yhdistelmä, mutta en koe tässä nyt mitenkään ampuvani yli. Tukka sai olla auki ja rennosti laittamaton ja meikissä huomio kiinnittyy ruskean nudeen taittavaan huulipunaani.

 
 
 

Tää takki on muuten jo tän talven jo toinen Zaran takki, mikä on pitänyt kotiuttaa pitkän etsinnän jälkeen Ebaysta kotiin. Ihastuin tähän takkiin Milanon Zarassa. Takki oli loppuun myyty Milanossa ja Suomessa. Pitkään harkitsin ennenkuin laitoin tämän tilaukseen, koska tuntui niin typerältä tilata se Ebay:n kautta. Olen kyllä ollut tyytyväinen, että tilasin.
Pidän vaaleista talvitakeistä, sillä ne erottuvat pimeässä talvessa paremmin, kuin valtaväestön mustat takit. Joka kerta, kun takki on ollut minulla päällä on joku tullut vetämään minua hihasta ja kysymään, mistä takki on hankittu.

Tämä asuvalinta sai jopa mieheltä kehuja, mikä on tässä taloudessa aika harvinaista…

10 kommenttia artikkeliin “TÄMÄN HETKEN SUOSIKKI ASU

  1. Kiitos ja oli kiva saa myös paremmalta puoliskolta kehuja, niitä ei koskaan saada liikaa! : D

  2. Hei
    Onko nuo makeen tiukat nahkahousut aitoa nahkaa vai polyuretaania?
    -petteri

  3. Aitoa nahkaa. Housut ovat jo muutaman vuoden vanhat ja Replay merkkiset, tilattu muistaakseni Zalandolta. 🙂

  4. Ok. Nuohan istuu kuin hansikas. Onko tuo tiukkuus susta hyvä nahkiksille?

  5. Kiitos. 🙂 Ehdottomasti, koska nahka venyy käytössä. Ostin omani niin, että sain juuri ja juuri vedettyä ne jalkaan. Ekat kerrat käytin niitä kotona ja iltakävelyillä, jotta nahka venyi ja mukautui. Nyt housut ovat jo muutaman vuoden vanhat, mutta silti eivät ole menettäneet muotoaan tai venähtäneet.

  6. Huomaan että ne on todella tiukat, ei ryppyjä ja näyttää kivan "kumimaisilta". Monetko nahakikset tai tekonahkikset omistat?

Vastaa

Siirry sivun alkuun