TESTISSÄ TREENIPÄIVÄKIRJA

 
 
 

Sain kaverilta joululahjasi treenipäiväkirjan. En ollutkaan aikaisemmin kuullut sellaisesta ja ihan kätevää, että joku on tajunnut sellaisen sen luoda. Minulla on aina ollut tapana merkata kalenteriin treenit, paino ja mitä treenasin. Kalenterini täyttyvät kuitenkin kaikenlaisesta, koska merkkaan niihin kaiken mahdollisen niin treenipäiväkirja on ollut minulle tosi hyödyllinen!
Täyttelen treenipäiväkirjaa yleensä kotona treenin jälkeen tai iltasella. Siihen on kätevä merkata treenin ajankohta, mitä treenasin ja, millä painoilla tein. Aikaisemmin en juuri kirjoitellut painojen kokoa, koska aikalailla muistin millä olin tehnyt ja pikku hiljaa aina kasvatin painojen kokoa. Nyt onkin ollut jännä seurata omaa kehitystä, koska on vaan niin kätevä selata sivuja taaksepäin.
Treenipäiväkirjan alussa on hyödyllisiä treeni ohjeita, joita oli kiva selata.

 

No mitä mieltä olen tästä treenipäiväkirjasta?

Kiva se on ja niinkuin kerron, siitä on ollut kätevä ja motivoiva seurata omaa kehitystä. Treenipäiväkirjassa ei ole erikseen, mitään paino kohtaa, mikä olisi minusta hyödyllinen. Tai tottakai kaikki eivät ole dieetillä, mutta itse seurailen kyllä omaa painoani muutenkin olin dieetillä vai ei. Nyt ne, jotka eivät omista vaakaa (kivat teille) hymähtävät, mutta itse on pakko tunnustautua kontrollifriikiksi, että seuraan painoani olin sitten tyytyväinen peilikuvaani tai en. En silti, koe vaakaa mitenkään ahdistavana. Se on minulle hyödyllinen kodin laite siinä missä mikroaaltouunikin.
Muita huomiota kohtaan merkitsen aerobiset salilla ja tai, jos olen käynyt erikseen lenkillä.
Kalenteri on hyödyllinen ja varmasti monelle vielä enemmän välineurheilijalle kuin minä itse oikea aarre. Treenikalenteri oli ihana lahja ja oikeasti sen avulla aloin itse täsmällisemmin kasvattamaan painoja, koska minulle jotenkin konkretisoitui selvemmin oma tekeminen. Pikku hiljaa kuitenkin sen käyttö unohtui ja siirryin tuttuun kalenterin käyttämiseen.
En ehkä ostaisi treenipäiväkirjaa itse kaupasta, mutta kyllä sain paljon irti. Lisäksi nykyään merkkaan tarkemmin omaan päivyriini omasta treenistäni. Ehkä tämä sai myös jotenkin konkretisoitua omat tavoitteet ja treenit paremmin. Huomasin, että minun on nyt aika kasvattaa painoja ja lisätä treeneihin lihaskuntoharjoittelua. Tämä on kiva lahja idea juuri elämäntapamuutoksen aloittaneelle tai tavoitteelliselle treenailijalle.

4 kommenttia artikkeliin “TESTISSÄ TREENIPÄIVÄKIRJA

  1. Sain muutama viikko sitten treenipäiväkirjan. Tää postaus muistutti mua, että pitää kaivaa se käyttöön. : )

Vastaa

Siirry sivun alkuun