VIIKONLOPUN HETKET

 

Viikonlopuna tuli herkuteltua oikein kunnolla, vaikka herkkulakossa olenkin…
Perjantaina suuntasimme Mr. Bearin kanssa viettämään treffi-iltaa ravintola Kiilaan. Hyvät ruuat me söimmekin ja oli oikein onnistunut treffi-ilta.
Olin sallinut itselleni, että saan treffeillämme joustaa herkkulakosta ja tilata jälkiruokaa. Kuvassa on Mr. Bearin kahden suklaan suklaakakku jälkiruoka ja pakko kyllä sanoa, että pientä annos kateutta oli ilmassa. Oma jälkiruokani oli todella makea. Tämän suklaa kakun sisältä lusikalla rikoessa paljastui juoksevaa valkosuklaata. Nam, sillä minä olen valkosuklaan ystävä.

Herkuttelu ei jäänyt vain perjantaille, vaan olemme koko viikonlopun kokkaillut herkullisia ruokia yhdessä. Lauantaina Mr. Bear kokkasi meille maukasta lohta salaatin kera. Sunnuntaina minä kokkasin kanaa ja uuniperunoita. Uuniperunoista tuli niin hyviä, että pakko laittaa myöhemmin reseptiä jakoon. Onnistuin myös tekemään maukasta dippiä perunoille.

Sunnuntaina oli vielä pakko toteuttaa yksi mieliteko ja ostaa tuoretta Ciabatta leipää! Puhuimme viime torstaina kollegani kanssa makuaistin vanhenemisesta. Hän kertoi, että ei koe minkäänlaista makean nälkää, mutta leipä on hänen heikkoutensa. Onnistuipa kuvailemaan tuoretta leipää niin herkullisen kuuloisesti, että sitähän oli sitten pakko viikonloppuna kantaa kaupasta kotiin.
Kaadoin lautaselle lorauksen oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa ja raastoin päälle mustapippuria ja suolaa. Siihen dippailin leipää ja oi että, olisin voinut jättää ruuan välistä ja syödä pelkkää leipää…

Perjantain treffilookkia.

Lauantaina otin päivän tosi rennosti ja en oikeastaan tehnyt mitään sen kummempaa. Nautin kotona olosta ja kirjoittelin blogia. Flunssa tuntuu vihdoin olevan ohi ja en malta odottaa, että pääsen vihdoin huomenna salille vetämään kunnon treenit! Tässä on ehtinyt vierähtää reilun viikon treenitauko ja on ihana palata huomenna salille.
Täytyy kyllä sanoa, että flunssa tuli oikeaan aikaan, sillä se muistutti taas omaa kroppaa levosta ja palautumisesta. Nytkun on viikon levännyt niin tuntuu, että kaikki lihasjumit ovat poissa. Merkkasin kalenteriini kuukauden päähän treenitauon ja varasin valmiiksi, sille viikolle valmiiksi hierojan. Pitää muistaa antaa kropan välillä palautua kunnolla treenistä, vaikka sitten treeni ampiainen olisi pistänyt suoraan pyllyyn!

Rento ja kiva viikonloppu takana. Lauantaina mentiin yhdessä ulos ja käytiin pelaamassa biljardia. Biljardista taisi tullakin uusi yhteinen harrastus. Minä pelasin biljardia ensimmäistä kertaa varmaan 10 vuoteen ja, vaikka taidoissa olikin hiomista niin vitsi se oli kyllä kivaa. Ehdottomasti uusi, kiva ja rento tekeminen.
Nyt on tosi levännnyt ja hyvä fiilis. Eilen tein kunnon siivouksenkin niin ihana tulla puhtaaseen kotiin. Nappasin myös muutaman kuvan kylpyhuoneestamme eli pientä sneak peekkia kylpyhuoneesta luvassa ja lisäksi on niitä kunnon asukuvia myös!
Kiva aloittaa uusi viikko ja flunssakin on tipotiessään eli  töiden jälkeen pääsee vihdoin treenaamaan. Nyt alan laittautumaan ja lähtemään töihin. Ihanaa uuden viikon alkua! – S

 
Miten siellä ruudun toisella puolella viikonloppu on sujunut? 🙂

2 kommenttia artikkeliin “VIIKONLOPUN HETKET

  1. Oletko aina kotona ilman sukkia? Olen pistänyt huomioon kuvien sukattomuuden 😀

  2. Hahhah tää nauratti mua. 😀 Tosi usein oon kyllä! Tai sitten sellaiset karmeat kulahtaneet pörrösukat jalassa, jotka on alunperin kaverilta ollu lainassa, mutta jostain kumman syystä se ei enää halua niitä takaisin… 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun