VIIME PÄIVÄT

Pikkusisko.
Juhlittiin pikkusiskon 14v synttäreitä ja tuli kyllä itsellekin vanha olo.
Kohta se on 24-vuotta mullakin mittarissa. Hauskaa katsoa kuin sisko vanhenee. Meillä on 10-vuoden ikäero ja jotenkin, mitä enemmän hän kasvaa sitä enemmän meillä on yhteistä. Snäppi on kova sana 14-vuotiaiden keskuudessa, mutta tietysti muutenkin. Paras ystävä aka vaimo on yrittänyt pitkään saada minua luomaan Snapchattia. Ehkä pian vois mullakin olla hyvä aika siirtyä nykyaikaan (taas viimeisellä jälkijunalla) ja voisin ladata Snapin…

Tulppaanit.
Katsokaa näitä värejä. Mulla on ollut viimeaikoina tosi huonoa epäonnea tulpaanien kanssa. Viimeiset kaksi kertaa, kun olen tulppaanit kiikuttanut kotiini niin ne ovat kuolleet ennätys ajassa. Nämä tulppaanit kollega toi töihin piristämään päivää ja voi vitsi ne ovat kestäneet kohta viikon pöydällä. Eli pitää siis kiikuttaa tulppaaneja vain töihin kodin sijasta. No onpa ainakin töissä kaunista katseltavaa. Nyt kyllä vähän tekisi mieli uhmata tulppaani karmaa ja katsoa kestävätkö ne nyt kotona pidempään.

Totuuksia kotoa.
Esittelin kotini ja eteiseni muutama postaus takaperin kotipostauksessa. Yksi asia oli postauksesta sensuroitu nimittäin pikku marsumme, Malsu. Hän odottaa jokapäivä eteisessä kotiin tuloamme.
Yleensä hänellä on vielä Jacky makupalan kannesta tehty hattu päässä. Välillä hattu hukkuu jonnekin.., mutta ei mene kauvaakaan, kun tuo parempi puolisko on taitellut Malsulle uuden hatun päähän.
Kun on se aika kuukaudesta niin minulle tulee aina ihme ruoka- ja herkku himoja mieleen. Riittää vain, kun joku mainitsee jonkun asian ja se jää automaattisesti mieleeni. Pirkan mansikkasuklaa oli tämän kertainen pakkomielle ja sitähän oli saatava. En ollut ennen tätä levyä syönyt sitä varmaan seitsemään vuoteen, joten suklaa maistui myös vähän nostalgialle.

Throwback viime waterlandeilta.
Waterlandit on ollu viimeisen kolmen vuoden talven piristys juhlat, mutta tänä vuonna nyt ainakaan keväällä niitä ei järjestetä. Toivottavasti syksyllä sitten järkätään! Waterland lookki postaus on ollut suosittu ja jos löydän enää kuvia toissavuoden Waterland lookista niin voisin tehdä siitä oman postauksen.
Samalla tuli mieleen, että olisi jännää myös vetää samat bikinit päälle ja ottaa kuva kropan kehityksestä, koska niiden kuvien väliin mahtuu paljon treeniä.
Missään nimessä en koe olevani lihava niissä vanhoissa kuvissa, mutta onhan sitä painoa tippunut ja etenkin kiinteytystä tullut kropassa aikaan.

4 kommenttia artikkeliin “VIIME PÄIVÄT

Vastaa

Siirry sivun alkuun