10 SYYTÄ MIKSI VIHATA KEVÄTTÄ

Katselin eilen koneelta kesästä kuvia ja iski ikävä. Super ikävä. Kylmä totuus on kuitenkin se, että jo kesään on vielä aikaa. Vielä kylmempi totuus iski aamulla, kun ikkunasta pilkotti talvinen maisema.  Otsikko voi johtaa harhaan, että olisin kevään vihaaja. En ole, rakastan kevättä. Kaikkea sitä valoa, värejä ja iloisuutta. Pitäisi kuitenkin nauttia nykyhetkestä eikä haikailla koko ajan tulevaa ja varsinkin kun nyt ei auta, kun takatalvi iski. Pakko kuitenkin myöntää, että viime viikon aamulenkillä jo kurkin toiverikkaana tien poskiin ja yritin bongailla leskenlehtiä. Haaveilu kuitenkin loppui lyhyeen ja todellisuus iski taas nopeasti, kun liukastuin. Onnistuin liukastumaan niin pahasti, että olkapääni meni sijoiltaan. Sen verran voin kertoa, ettei vielä mikään ole tähän ikään mennessä sattunut yhtä paljon. Myöhemmin lääkärissä sitä yhden lääkärin ja kahden hoitajan avulla väännettiin paikoilleen. Auts…

Päätin listata syitä, miksi nauttia vielä näistä viimeisistä talven päivistä kesää odotellessa. (Vaikka tosin sulat tiet, keväälle 1-0.)

Kevät ja valo tuovat pölyn esiin. Pölyä voi bongata kauniita kimalluksena ilmasta käsin.
Koiran kakkoja pilkistää esiin joka puolelta. (Koirakuume myös iskee…)
Siitepöly allergikon kauhu aikaa. Turha haaveilla mistään auringonpaisteisista metsälenkeistä, kun lenkillä vain saa haukkoa henkeään.

Hiekka, joka kantautuu sisään. Eteinen muuttuu karkeaksi hiekkalaatikoksi.

Sisustusvimma iskee pahemman kerran, kun kaikkialla on kauniita uusia raikkaan värisiä sisustusjuttuja.
Pääsiäinen tulee eli taas yksi kalorinen juhlapyhä lisää. Juuri kun joulusilavat oli sulatettu.
Virpojat. Niihin ei ikinä osaa valmistautua, joko ne unohtaa tai sitten, kun varaudut niin virpojiin niin pienet noidat ovat tipotiessään. 
Ahdistus kesäkunnosta kasvaa ja jokapäivän voi aloittaa miettimällä, jos huomenna aloittaisi dieetin ehtisikö nyt vielä kesäkuntoon.

Nettikaupat pursuavat ihania kevät ja kesävaatteita ja tietokoneen hiiri vaan itsestään klikkailee uutuuksia ostoskoriin.

Kuka haluaisikaan mennä kellariin tai kaivelemaan kaappeja kevät takeista?
 Talven nopea hoikistava jalkadieettikin päättyy eli michelin takki päälle ja silmän räpäyksessä reidet näyttivät hetkessä kapeammilta.


PS. Kevät tule jo. Tule nopeasti! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun