BIRTHDAY OUTFIT

Asukuvia viime perjantailta, kun oli mun synttärit.
Jokaisella naisella on varmasti vaatekaapissaan sellainen vaatekappale, joka on kiva, mutta sitä vaatetta ei silti osaa pitää. Joka kerta kuitenkin vaatekaapin siivouksen yhteydessä tämä vaatekappale tulee vastaan ja et edes muista milloin olet viimeksi sitä pitänyt. Vaate on liian kiva, ettei sitä voi laittaa kirpparikassiin ja se vaate saa jatkoaikaa. Pidät kyseistä vaatetta muutaman kerran vuodessa ja aina joku onnistuu kehumaan sitä silloin. Et voi luopua vaatteesta, vaan jatkat sen säilyttämistä.
Tämä punainen paita on sellainen vaate. Olen omistanut sen kolme vuotta ja pitänyt sitä maksimissaan kuusi kertaa. Tässä asussa paita toi kivasti väriä ilmeeseen ja sopi punaisen huulipunani kanssa. Jalassa minulla on Tallinnasta ostetut Zaran housut, jotka ovat aivan ihanat malliltaan ja yksityiskohdiltaan. Tykkään housujen etu osan niittivyöstä, joka tekee housuista erilaiset.

Tällaista asua tällä kertaa. Odotan niin jo kevättä, että saa kaipaa kevyemmät takit kaapista. Vaikka rakastankin lämmintä turkkiani on yliannostus siitäkin alkanut tulla esiin. Onneksi kevät on jo ovella ja kohta voi pakkailla talvitakit kellarin uumeniin.
Ihanaa viikon alkua sinne ruudun toiselle puolelle. <3

Mitä mieltä siellä ollaan tästä asusta? 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun