KUVIA JA HÖPINÖITÄ

Random kuvia puhelimesta ja random höpöttelyä.
Tänään on tosiaan mun syntymäpäivä ja täytän 24-vuotta. Juhlitaan Mr. Bearin kanssa synttäreitä syömisen ja leffan merkeissä, täydellistä. Ja huomenna juhlin rakkaiden mimmien kanssa synttäreitä. Kokoonnutaan syömään ja viettämään iltaa. Äitini synttärit on huomenna (joo meillä on synttärit peräkkäin) ja sunnuntaina suunnataan äidin luokse synttärikahveille. Tää viikko on menny niin nopeasti ja jotenkin ollut vähän väsynyt fiilis. Salillekin olen ehtinyt lue: jaksanut vain kerran, mikä ei todellakaan ole tapaistani. Mutta hei jos ei jaksa ja nukuttaa niin, silloin pitää nukkua. Ensi viikolla sitten paremmalla teholla.

Sitten kuviin. En tiedä mikä kala himo on iskenyt, mutta on tehnyt mieli kalaa. Yleensä laitan lohta joko medaljonkina pannulla, uunissa tai isken lohen palat lohisoppaan. Tällä viikolla olen kokkailut kuitenkin ihan uusia kalalajeja, kuten nieniää, ahventa ja siikaa. Paistettu nieriä sai kotona Mr. Bearilta paljon kehuja ja ihastuin itsekin nieriään. Etenkin ihastuin ahveneen ja sitä tulen varmasti kokkailemaan lisää. Plussaa ahvenen keveydestä 100 grammassa ahventa on vaan noin 117 kaloria. Vinkkinä laihduttajalle, joka on kyllästynyt kanaan ja kaipaa vaihtelua.

Toinen kuva on viime viikonlopulta, kun suuntasimme Mr. Bearin kanssa sukuloimaan Tampereen suunnalle. Kuvassa takapenkin matkustajaseura. Hän piti huolen, ettei minulla ollut takapenkillä kylmä, koska hän makasi sylissäni koko matkan. Siellä sitten turkki päällä ja koira sylissä matkasimme kohti Tamperetta. Ei tullut kylmä ei. Meillä oli kiva viikonloppu Tampereella ja oli hyvä lähteä tutuista ympyröistä Manseen.

Väsymys ja stressi. Nyt on ollut vähän liikaa kaikkea. Mummasta on ollut huoli ja omasta äidistä vielä suurempi huoli. Äidille kävi tapaturma ja polvileikkaus häämöttää. Olen yrittänyt olla äidille niin suureksi avuksi kuin voin ja käynyt porukailla siivoilemassa yms. Ehkä väsymys on johtunut siitä, huolesta.
Olen aloittanut viikon jokaisen päivän aamupalalla sängyssä.. Ei nyt puhuta mistään luksus aamupalasta vaan siitä, mitä olen ensimmäiseksi kaapista napannut. Kietoutunut peittoon, murustellut leipää sänkyyn ja selannut kalenteria, että missä pitää olla ja mihinkin aikaan. En ole jaksanut edes stressailla kodin siisteydestä, vaan sukat ovat jääneet lattialle ja paidat rahille kasaan.

Kuvamateriaalia postauksesta, jonka julkaisua olen jotenkin jarrutellut. Enkä tiedä mikä minua on edes oikeasti tässä aiheessa jarrutellut etten ole jo julkaissut postausta. Tulen julkaisemaan postauksen kyllä pian.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

4 kommenttia artikkeliin “KUVIA JA HÖPINÖITÄ

  1. Kiitos! 🙂 Hahhah no mullakin se on ens vuonna edessä. 😀 27v on mun kauhu ikä, koska silloin se 30v häämöttää jo ihan ovella 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun