NO HELLOU!

 

No hellou, long time no see! Tää mimmi ois taas back to bisness. Mitä yli viikko meni hiljaisuutta? Mikä syy?
No oli vaan niin paljon kaikkea, että blogin kirjoittaminen ei tuntunut hyvältä. Eikä olis kyllä jaksanut kirjoitellakaan, koska viime viikko meni kirjaimellisesti kokonaan töissä, porukoiden luona siivoten, asioita hoitaen ja omaa kotia järjestellen. Tuli viime viikolla itsekin lääkärissä vierailtua useampaankin otteeseen. Kaaduin jäisellä lenkkipolulla ja olkapää meni sijoiltaan. Voin sanoa, että oli sen verran kivulias kokemus, että sen jälkeen kipukynnys toivottavasti kasvoi sadalla prosentilla.
Välillä on niitä hetkiä, kun tuntuu, että kaikki kaatuu päälle. Viime viikko ja tän viikon alkuviikko on olleet just niitä. Huoli läheisistä on painanut rintaan ja omatkin ongelmat ovat tuntuneet tavallista isommilta.

Olo ei ole, kuin uudesti syntyneellä, mutta olo on kevyempi ja osittain helpottunut. Nyt voi jo nauraa esimerkiksi kaikille kommelluksille, mitä tässä on päässyt viime päivinä tapahtumaan. Esimerkiksi viime perjantaina yhdentoista aikaan illalla löysin itseni yrittämässä työntää lumeen kiinni jäännyttä pakettiautoa keskellä sysipimeää mökkitietä Heinolassa. Mainittakoon vielä, että Mr. Bear istui kainalosauvojen kanssa kuskin paikalla. Auto ei muuten sitten liikahtanut milliäkään. Aika hyvä rentouttavan mökkiviikonlopun aloitus? Täydet pisteet miehen kavereille, jotka seuraavana aamuna saivat kolmen hengen voimin suuren pakettiauton mahdottoman näköisestä paikasta hangesta irti ja vedettyä pakettiautoa kiitettävän matkaa ylämäkeä pitkin ylös! Naisväen tehtävä oli sillä aikaa seistä pois tieltä ja hörppiä siideriä tiensivussa. Hyvä paikka naisille ja vuoden ahkeruuspalkinto meni miehille!

Mitäs muuten tykkäätte blogin uudesta ulkoasusta? Omaan silmään se on modernimpi ja selkeämpi, kuin vanha look. Lisäksi ylhäältä löytyy sivut, josta esimerkiksi meitsiin voi ottaa yhteyttä. Ja hei tää muikkeli siirtyi nykyaikaankin ja snapchat on vihdoin luotu! Siitä teen myöhemmin oman sivun blogin yläreunaan. Viime viikon aikana onnistuin nimittäin myös hajottamaan puhelimeni näytön perusteellisesti ja snapchattailyt on vielä olleet jäissä, kun etukameralla otetut kuvat on yhtä sumua. Kännykkä onneksi pääsee tänään korjaukseen, joten pian meitsi ottaa snapin haltuun. Snapcahista voi mua alkaa seurailemaan nimellä siirikiviharju .

Pahoittelut katoamisesta ja radiohiljaisuudesta. Täällä kuitenkin taas ollaan uusien juttujen ja vanhojen vitsien kera! 😉

10 kommenttia artikkeliin “NO HELLOU!

  1. Kiva ulkoasu ja jee snapchatille. 🙂 Sun uudet jutut ei muuten päivity bloglovinin syötteeseen!

  2. Tää uusi ulkoasu on hieno! Todella selkeä ja vähän persoonallisempi kuin aiempi. 🙂

  3. Hei en oo. Mulla on usein huulikiiltoa kuvissa niin jotenki nää Nyx :n mattapuna saa heti huulet skarpimman ja muhkeamman näköiseksi. Voisin kyllä ottaa, jos ei olis aivan järkyttävää neulakammoa. 😀

  4. Ai eikö? Pitää fixata toi juttu ehdottomasti, ihana ku kerroit! 🙂 Olis varmaan menny tovi nimittäin, että olisin itse huomannut.. Puhelin tuli korjattua eilen, että nyt voi snappaillakin. Kivaa viikonloppua. :*

  5. Paljon kiitoksia. Kiva saada palautetta tästä. Aika simppeli tää vielä on, mutta halusin pitää pohjan yksinkertaisena. Onneksi tekevä oppii ja tää oli hyvä opettava aloitus. Viikonloppuja! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun