PARHAAT KUIVASHAMPOOT

Hiuksiin liittyvää postausta olisi nyt taas tarjolla, mutta kaikkihan haluaa kutrit kesäksi kuntoon! Hiustenpesu välin pidentäminen oli yksi merkittävä tekijä hiusten kunnon paranemisessa. Ensimmäisinä päivinä pesuvälin pidentäminen oli ihan tuskaa, mutta kun löysin kuivashampoot niin ongelma oli ratkaistu. Olen kokeillut erilaisia kuivashampoita kalliimmista edullisempiin merkkeihin ja nämä kaksi tuotetta ovat jääneet pysyviksi lemppareiksi.

Ensiksi suosittu Batiste:n kuivashampoo, joka on varmasti monen muunkin suosikki.
Ehdoton suosikki versioni on tästä Kirsikka, joka on väriltään valkoista ja, sillä saa kivasti juurikasvua piiloon. Koska en värjää hiuksia niin minulla ei ole juurikasvua, mutta jotenkin tämä tuote kirkastaa tyveä eritavalla, kuin Batiste:n muut kuivashampoot. Tuotetta on helppo käyttää ja muutamalla suihkauksella, koko pää on puhtaan tuntuinen ja tukka ilmava. Tämä tuote ei tarvi sen pidempää esittelyä, jos et ole vielä testannut niin suosittelen lämpimästi.

Toinen suosikkini on Klorane:n kuivashampoo. Tämä on myöskin ollut pidempään suosikkini, mutta uudempi suosikkini näistä kahdesta. En ollut aikaisemmin kuulutkaan koko Klorane merkistä, mutta kaverillani oli tätä. Olimme lähdössä extempore juhlimaan ja minulla oli likainen ja lättänä tukka. Niinpä kokeilin tätä ja jäin kerrasta koukkuun.
Klorane:a myydään apteekissa ja se maksaa noin 10 euroa. Hieman kalliimpi, kuin Batiste, mutta yhdestä purkista riittää melkein koko vuodeksi. Koostumukseltaan tuote on jauhomaista, kuin talkkia. Purkista painetaan pieni määrä jauhoa kämmenille, hierotaan yhteen ja levitetään hiusjuuriin. Tuotetta ei kannata missään nimessä laittaa purkista suoraan päähän, koska sitä helposti tulee likaa ja samaan kohtaan. Käsillä tuotteen saa levitettyä tasaisesti koko tukkaan.

Jos näistä tuotteista pitäisi vielä valita se todellinen suosikki olisi se varmasti Klorane:n kuivashampoo. Riittoisuus on Klorane:n ehdoton plussa, koska Batiste tulee liiankin helposti suihkittua loppuun. Lisäksi Klorane jättää hiukset kevyen tuntuisiksi ja tuotetta ei voi oikeastaan laittaa liikaa. Jo pieni määrää riittää puhtauden tunteisiin ja tuotetta voi kerrostaa päivän mittaan tai seuraavana päivänä. Klorane antaa juuri sopivasti rakennetta ja tuuheutta ohueen tukkaan.
Tuote on jopa niin riittoisaa, että ehti jopa tulla pieni kyllästyminen ja sentakia ostinkin lisäksi vanhempaa suosikkiani Batiste:a. Vaihtelu virkistää, mutta näistä kummastakaan en luopuisi ja ottaisin autiolle saarelle mukaan. Siellähän ilmava ja puhdas tukka on huolenaihe numero 1…

Vastaa

Siirry sivun alkuun