A BEIGE PILOT COAT

 

Lentäjän takkia kattojen yllä. Treffasin vaimon kanssa ja napattiin nämä kuvat kauppakeskus Sellon katolta. Katolta on kivat maisemat, koska se on niin korkealta. Harmi vain, että kuvattava kohde eli meitsi on liian lyhyt, että aidan yli pääsisi näkymään taustan maisemia. Oikein hashtag shortgirlproblems. Takki on tämän talven ostoksia Zarasta ja takkia tuli metsästettyä niin Suomesta kuin Milanostakin. Oman takin kotiutin Ebaysta ja olen ollut tosi tyytyväinen. Halusin laittaa takin vielä päälle, koska kun ilmat lämpenevät on takki aivan liian kuuma. Tämä on oikeasti yllättävän lämmin takki lyhyestä mallistaan huolimatta.
Takin kanssa vedin jouluale löydön paksun löysän neuleen pooloneuleen päällä, mikä sointuukin kivasti takin väreihin. Rakastan neuleen väljää mallia ja leveitä hihoja.
Olisin halunnut vetäistä kunnon vaaleat farkut jalkaan, mutta ne tuntuivat jotenkin silloin liian keväiseltä valinnalta. Mustat farkut ja nilkkurit ovat aina varman tylsä valinta, mutta niiden ansioista mustalaukku sopi asuun paremmin. Huoleton ja mukava viikon takainen asu.

Hassua kuinka vain viikossa on mieli muuttunut keväisempään suuntaan. Nyt hyvin kesäiset revityt vaaleat farkut on löytynyt päältä. Paksut neuleet on viety kellariin ja vain ohuemmat neulekaverukset jätetty kaappiin. Näitä kuvia katsellessa tekisi mieli taas varata aika kampaajalle ja vähän kohentaa hiusväriä. Taidanpa silti malttaa mieleni ja toivoa, että kesä ja aurinko vaalentavat hiuspehkoni…

Ei anneta harmaan ja sumuisesti alkavan tiistain nujertaa, iloista päivää 🙂

Yksi kommentti “A BEIGE PILOT COAT

  1. Toi takki oli niin ihana, että oli pakko hankkia ebaysta samanlainen. Onneksi vielä löytyi! 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun