AVAUTUMISTA JA MÖKKIKUVIA

Kuvat on parin viikon takaiselta mökkireisulta, josta mainitsinkin aikaisemmin lumeen juuttuneen auton ja väliaikaisesti rampautuneen Mr. Bearin. Reissu oli silti ihana kaikista kommelluksista huolimatta. Ajattelin tulla pitkästä aikaa ihan vaan kertomaan kuulumisia ja höpöttelemään tänne blogin puolelle. Ensiksi ihanaa, että on sunnuntai! Tää viikko on ollu työntäyteinen ja tosi kiireinen. Mr. Bear :n kanssa ollaan monena iltana treffattu sohvalla joskus yhdeksän kymmenen aikaan ja vaan makoiltu yhdessä hiljaa, kun ollaan vaan oltu niin poikki. Vähän syöty jotain, katsottu telkkaria ja kömmitty sänkyyn. Yhdessä aamulla manailtu, kun on pitänyt nousta töihin. 😀

Äitin polvileikkaus meni hyvin, joten on ollut yksi huolehtimisen aihe vähemmän. Kuitenkin olen käynyt siellä muutaman kerran viikossa siivoamassa. Olen yrittänyt käydä salilla, koska sali on mun paikka, mistä saan virtaa arkeen. Ihan mahtavaa, kun tää valon määrä on lisääntynyt. Onneksi, jos tää sama tän viikkoinen pyöritys olisi ollut syksyllä olisi varmaan mielikin harmaa. Nyt ei ole. Mieli on niin kirkas ja odotan niin ensi viikkoa. Huomenna vielä viimeinen rutistus töissä ja tää mimmi aloittaa aikaisen pääsiäisen vieton. Pääsiäiseksi suunnataan yhdessä Mr. Bearin kanssa Pohjanmaalle Kurikkaan. Lähden itse torstaina ja päivää aikaisemmin Kurikkaan, jotta voin viettää aikaa mumman kanssa kahdestaan. Pääsiäinen on pyhitetty perheelle, yhdessäololle, ulkoilulle, hyvälle ruualle ja tietysti suklaamunille!
Vähän huolettaa lähteä Kurikkaan, kun nyt en ole pariin kuukauteen siellä käynyt. Viimeksi, kun olin mumman luona oli hän vähän huonommassa kunnossa. Nyt toivon, että hän on hyvässä kunnossa (puhelimesta, kun ei ikinä saa tietää, sitä koko totuutta…) Sieltä on joka kerta niin kamala lähteä kun haluaisi jäädä pidemmäksi aikaa auttamaan, mutta ei oikeasti pysty. Eilen valuikin pari kyyneltä Mr. Bearin syliin, koska tuli vaan niin ikävä ja huoli mummasta. No onneksi, kohta pääsen Kurikkaan.

 

Ei pidä liikaa katsoa kameraan… Ihana pörröinen mökkivahti.<3

Yhteishaku paperit tuli laitettua ja kohta pitäisi valjastaa kaikki energia pääsykokeisiin. Olenkin asettanut tämän vuoden tavoitteeksi kouluun pääsyn. Toissavuonna se tavoite oli asunto ja viime vuosi oli vähän palautumisesta koko asuntosäästöprojektista ja parisuhteessa olon opettelua. Tänä vuonna tavoite on koulu ja yritän antaa kaikkeni sille.
Tottakai kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen unelmakropan tavoittelu jatkuu. Iloinen fakta on se, että olen alkanut viihtymään oikein hyvin tässä varressa. Oikea ruokavalio ja monipuolinen liikunta on löytynyt. Kiristely kalorit ovat jääneet pois ja nyt olen kasvattanut ruokamääriäni reilulla kädellä. Treeni on sujunut tosi hyvin ja olen alkanut itse huomata tuloksia. Uusi saliohjelma on maistunut ja lenkkipolulla jalat ovat vain vieneet mukanaan.

Viime viikolla ja tässä kuussa on tapahtunut paljon. Pää on ollut täynnä huolta läheisistä ja vähän huolta omasta tulevaisuudestakin. Sellaista epävarmuutta, mikä on vaan täysin johtunut siitä, ettei ole ollut aikaa itselleen. Minä olen juuri sellainen, että tarvitsen omaa aikaa. Päivässä tunti tai pari on riittävästi esimerkiksi minulle. Juuri se salihetki tai blogihetki. Aika jolloin olen yksin omissa ajatuksissani. Tällä viikolla jopa bussissa istuminen läppärin tai kalenterin kanssa on tuntunut terapeuttiselta. On ollut edes vähän omaa aikaa omille ajatuksille.

Olen alkanut enemmän uskomaan sanontaan ”kaikki asiat tapahtuvat syystä”. Tämä yksittäinen kuukausi on opettanut minulle niin paljon. Olen lähentynyt äitini kanssa varmaan enemmän tämän kuukauden aikana, kuin monena vuotena yhteensä. Ei meillä ikinä ole mitkään jäätävät välit olleet, mutta välillä ehkä vähän viileät. Tuntuu hassulta kirjoittaa tätä julkisesti blogiin, mutta olen aina tykännyt pitää omat asiat itselläni. 🙂

Tällainen sekamelskasoppa ajatuspostaus tähän viikon päätteeksi.
Nyt kun olen vähän aikaa tätä blogia kirjoitellut olisi kiva tietää, millaisia postauksia te haluaisitte lukea? Minkä tyyppiset postaukset ovat kiinnostavimpia? Terveelliset reseptit, asupostaukset, parisuhde vai hieman syvällisemmät pohdinnat vai mikä?
Ehdotuksia otetaan lämmöllä vastaan ja niitä voi kirjoitella kommenttiboksiin, laittamalla mulle sähköpostia tai instagramiin kommentoimalla. Tyyli vapaa ja kaikki ehdotukset ja toiveet otetaan innolla vastaan. 🙂

Tunnelmallista sunnuntaita kaikille. <3

8 kommenttia artikkeliin “AVAUTUMISTA JA MÖKKIKUVIA

  1. Niitä tulee väistämättä. Lenkkarit ja trikoot ovat tuntuneet liimautuvan päälle. 😀

  2. Haluaisin postauksen ennen ja jälkeen kuvista kun laihdutit. Toisi motivaatiota omaan laihduttamiseen kun haluaisin ennen kesää noin 10 kiloa pois. 🙂

  3. Kiitos postausideastasi. Ehdottomasti voisin laittaa sellaista tulemaan. Olen ottanut "ennen" kuvia missä olen aivan alasti ja niitä en kyllä julkaise. 😀 Mutta koneelta löytyy kyllä kuvia jo missä eron huomaa
    Kaikki tsempit sulle sinne ja uskon, että varmasti pääset tavoitteeseen! <3:)

Vastaa

Siirry sivun alkuun