FUR COAT AND THE LARGEST SNOWFLAKES

Aika täydellinen joulukorttimaisema eikö? Tälläinen pääsiäis sää oli Etelä-Pohjanmaalla. Saavuimme pari tuntia sitten kotiin ja onneksi sentään kotipihassa oli kuiva tie ja kevät linnut lauloi. Tällähetkellä olen peiton alla ja naputtelen teille tätä postausta. Koko junamatka meni nukkuen ja eilisestä toipuen. Ennen lähtöä, kun pakkasin ja mietin minkä takin otan mukaan niin ajattelin tämän turkin olevan jo liian talvinen takki reissuun. No ei ollut ei ja takki osoittautui ihan nappi valinnaksi.

Nämä kuvat siskoni nappasi nopeasti eilen ennen kuin riensimme Mr. Bearin kanssa kastejuhliin. Tuli ennen lähtöä aika kiire pakkailla vaatteita mukaan ja otin ristiäisiin kiireessä mustan perus mekon. Aika tylsä ja varma valinta, mutta aina tyylikäs ja toimiva. Sen parina olisi mustat sukkahousut olleet tosin tyylikkäämmät, mutta kiireessä en ajatellut asiaa sen enempää. Kaikista kuvista tekisi mieli leikeillä vaaleat kanan jalkani pois, joita erityisesti vielä lyhyet nilkkurit korostavat. No aina ei voi voittaa ja tästä taas voisin oppia ettei sitä pakkausta kannata jättää viime tinkaan. Varsinkin, kun oli koko päivä aikaa, mutta aloin tuunaamaan vanhoja Leviksen farkku revityiksi farkuiksi. Katsotaan esittelenkö tuunaukseni blogin puolella vai repesivätkö Levikseni vähän liikaa…

Kuvaushetkenä lunta tuli taivaalta aivan, kuin Joulun paksu ensilumi olisi laskeutunut maahan. En ole koko talvena nähnyt yhtä sankkaa lumisadetta ja saati sitten noin isoja lumihiutaleita. Lumen takia kaikissa kuvissa ovat myös silmäni kiinni. Monet kuvaushetken kuvista olivat koomisia, kun juuri suuri lumihiutale peitti toisen silmäni. Monissa kuvissa näytin siis karvaiselta yksisilmäiseltä zombilta. Ainakin saatiin siskon kanssa hyvät naurut. Voivottelin kirahtimen unohtumista kotiin, koska olisin halunnut laittaa kiharat hiukset juhliin, mutta eipä tuossa säässä olisi kiharat kauan pysyneetkään. Tosin olisi voinut tulla vielä astetta hienommat zombikuvat, kun kiharat olisi muuttuneet sekaiseksi pehkoksi.

 

 

 

Ihana pidennetty viikonloppu takana ja nyt saa vielä huomisen nauttia kotona vapaista. Erityisesti sydäntä lämmitti mumman kohentunut kunto. Nyt kuitenkin sen pidemmittä puheitta suljen läppärin kannen ja kääriydyn syvemmälle peittoihin.

Ihanaa sunnuntai iltaa ja hyvää yötä <3
 
 

4 kommenttia artikkeliin “FUR COAT AND THE LARGEST SNOWFLAKES

  1. Huhhuh mikä keli pääsäisenä ollut 😀 No onneksi kotosalla teitä odotti kuivat tiet ja hieman keväisempi sää::) Ihanan tunnelmallisia kuvia kylläkin tuon lumisaeen johdosta 8)

  2. Ihania joulukorttikuvia! Tuli vähän jopa ikävä joulua.. 😀

  3. Joo sanos muuta. 😀 Tänään säätiedotus lupaili +10 astetta tälle viikolle. Ihan mahtavaa. Kiitos, sää kyllä kruunasi nämä kuvat. Jotain positiivista lumestakin. 😀

  4. Ei saa ikävöidä Joulua. Nyt mennään kevättä ja kesää kohden, vaikka kyllähän se Joulu sieltä nopeasti tulee.. Yllättää aina joka vuosi!

Vastaa

Siirry sivun alkuun