KEVÄT BOMBEREITA JA KANGASMERKKEJÄ

Kaksi asiaa, mitä vieroksuin vielä vähän aikaa sitten. Ensimmäisenä oli bomber takit, jotka eivät vaan tuntuneet sopivan omaan tyyliini. No kunnes kolahti ja kovaa tämän bomberin kohdalla. Nyt tekisi mieli tilata joku keväisen pastelli bomberi ja aivan varmasti tilaankin. Heti, kun ostolakko on ohi. 😉
Vaatekaappi tuli karsittua vanhoista rievuista ja talvivaatteet löysivät kesäkotinsa kellarin hyllyiltä. Vaatekaapissani on siis perustellusti yksi pastellisen bomberin mentävä aukko.
Toinen muotitrendi, jota olen jopa osittain kauhistellut on ollut nuo kangasmerkit, mutta kappas vaan nekin on kolahtanut pahemman kerran. Minulta on puuttunut t-paitoja ja, kun näin BikBokissa tämän kangas lintusilla olevan paidan niin se lähti saman tien kassalle. Löysin hyvin samanlaisen paidan Virosta Bershkasta ja vieläkin on kadottunut, kun en ostanut sitäkin. Tätä t-paitaa on tullut niin pidettyä paljon. Pidän sen rennosta, löysästä ja lyhyestä mallista. Kesällä paritan tätä t-paitaa revittyjen farkkushortsien kanssa varmaan enemmän, kuin laki sallii.

Itse asuun rentoa vapaapäivän asua treenitrikoissa ja bomberissa. Kangasmerkkejä, treenitrikoita, bomberia ja puff takkia siitä on mukavat asut tehty! Sportista menoa jälleen. Oli hyvin pilvinen päivä niin kuvissa on tosi erilainen valotus. Aurinko tuli esiin ja meni piiloon. Saatiin taitella pikkusiskon kanssa, että saatiin valoa kuviin.

 
 

 Ja se olis taas viikonloppu. Toivottavasti teillä on paljon kivoja suunnitelmia viikonlopulle. Mun suunnitelmat näyttää työ ja sali painoitteisilta, mikä ei haittaa kyllä yhtään. Mieli on jotenkin niin pääsiäisessä ja odotan sitä, niin paljon.

Mitäs tykkäsitte asusta? Ihanaa viikonloppua! 🙂

Yksi kommentti “KEVÄT BOMBEREITA JA KANGASMERKKEJÄ

  1. Tykkään kun kuvat on otettu luonnossa. Monet muotiblogin asukuvat on aina, jossain kalliissa Etelä-Helsingin korttelissa! Itse kun asun pienellä paikkakunnalla Oulun lähellä niin tää on aidomman tuntuisia 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun