KULMAT KUNTOON

 

Pitkästä aikaa kauneus vinkkiä kehiin.
Olen jo vuosia värjännyt kulmakarvojani, mutta nyt on vahingossa laiskuudesta johtuen ollut vähän pidempi tauko viime värjäyskerrasta. Kesällä tykkään hyvin kevyestä meikistä ja valmiiksi loihditut kulmat, kevyt meikkipohja ja kerros ripsaria riittää minulle. Kesällä kulmien värjäys onkin ihan ykkösjuttu!
Kulmien värjäys nopeuttaa arkeani ja olen pannut merkille, että juuri kulmien tekeminen on monen naisen työläin ja aikaa vievin osa meikkiä. Kulmien säännöllinen kestovärjäys vapauttaa minut kokonaan kulmakarvojen laitolta ja säästää aikaa. Lisäksi, kun omat kulmani ovat niin vaaleat ja olemattomat niin tummemmat kulmat tekevät kasvoista heti skarpimmat. Otin kuvat ennen ja jälkeen värjäystä, mistä kyllä heti huomaa muutoksen!
Käytin monia vuosia Depend merkkistä kulmaväriä, mutta nyt en löytänyt sitä kaupasta ja päätin tarttua uuteen väripakettiin. Depend:n vaaleanruskeakulmaväri on ollut monta vuotta luottovärini, mutta tämä BeautyLash:n kestokulmaväri jäi kyllä nyt uudeksi suosikiksi. Syinä nopeus ja helppous! Vaikutusajat olivat todella lyhyitä yhdestä minuutista kolmeen minuuttiin. Värien levitys oli helppoa ja siistiä. Lisäksi värisävyt käyvät myös hyvin vaaleille, kuten itselleni.

Miten BeautyLash sitten toimii?

Ensimäiseksi puhdista omat kulmat öljyttömällä meikinpoistoaineella. Levitä Colour Gel 1 :stä kulmiin harjan avulla anna vaikuttaa yhden minuutin ajan. Pyyhi geeli puhtailla vanupuikoilla pois. Levitä sitten Developer Gel 2:sta tarkasti omien kulmien mukaan käyttämällä kapeampaa aplikaattoripuikkoa. Tämä on tarkoin ja tärkein vaihe, koska tässä luodaan väri ja oikea pigmentti kulmiin. Itse alla olevassa kuvassa levitin värin melkein turhan huolimattomasti kulmiini.  Anna vaikuttaa 3minuuttia ja pyyhi pois kuivalla vanulapulla. Vaikutus aikaa pidentämällä voit säädellä kulmiesi väriä. Suosittelen kuitenkin varovaisuutta ja maltillisuutta, ettei lakupötköt pääse hyökkäämään. 😉

Muista lähettää kuva värjäysvaiheessa olevista kulmista miehelle tai kaverille. Järkytys ja huvitus on aina suuri! 😀

Kulmani ennen värjäystä. Omat kulmani ovat todella vaaleat ja hennot.

 

Tadaa valmiit kulmat! 

 
 

ENNEN                                                                                                     JÄLKEEN

Laitoin vielä vierekkäin kuvat ennen ja jälkeen tuloksesta niin eron pystyy erottaa selkeämmmin.
Viikon käytön jälkeen kulmien väri on pysynyt ennallaan.

Tälläistä kauneusvinkkiä tähän torstaihin. Ja, mitä ihmettä tänään on jo torstai ja aurinkokin näyttää paistavan? Mihin tämä viikko on karannut? Ihanaa huomenna on jo perjantai ja, vaikka on viikonloppu kuluukin töiden parissa on viikonloppu aina viikonloppu. 😉

2 kommenttia artikkeliin “KULMAT KUNTOON

  1. Eihän noista tuu yhtään punertavat? Tuntuu, että esim. monet kulmakynät on myös tosi punertavan ruskeita. Haluaisin värjätä kulmat mutta pelkään punaisen ruskeita kulmia 🙁

  2. Mulla ei tullu, mutta en ainakaan suosittele vaikutusajan pidentämistä, koska kulmaväri oli vaikutus ajan jälkeen hieman punertavaa. Jos oot muuten tummempi niin voithan aina valita tummanruskean sävyistä. Usein vaaleimmat kulmavärit lähtee helposti lähtevät punertamaan. Vanha kampaajani värjäsi kulmani kampaamossa aina tumman ruskealla värillä mutta puolitti vaikutusajan.
    Dependin kulmaväri ei ainakaan punertanut yhtään ja sävy vaalean ruskea oli nimenomaan kylmä vaaleanruskea, joten kokeile sitä ! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun