PÄÄSIÄISKUVIA

Tältä näyttää pitkälti mun pääsiäinen täällä Kurikassa. Ruokaa ja paljon herkkuja. Kauniit maaseutu maisemat. Iso rusakkokin loikki eilen pitkin pihaa. Elämä on rauhallista tai niin rauhallista, mitä meidän elävältä perheeltä voi odottaa. Jokainen aloittaa lauseen omasta tarinasta toisen tarinan päälle. Desibelit korkealla ja pöytä koreana. Eilen luotiin mumman kanssa vähän jännitystä elämään ja melkein vahingossa tuikattiin koko mökki palamaan…
Maukkaasta lampaasta, hyvästä seurasta, vanhoista tarinoista ja palaneesta patakintaasta siitä on hyvä pääsiäinen tehty.
Tänään hyökätään vielä kylän ainoaan pubiin juhlimaan ja huomenna olisi tarkoitus lähteä kotimatkalle. Asupostausta naputtelen huomenna junasta ja halusin nyt vain tulla pikaisesti toivottelemaan hyvät pääsiäiset kaikille! 🙂

 

 

Ihanaa pääsiäistä kaikille! <3 

4 kommenttia artikkeliin “PÄÄSIÄISKUVIA

  1. Liha näyttää herkulliselta. Hyvää pääsiäistä myös sulle! Odotan asupostauksia! 😀

  2. Kiitos! Joo hyvää oli, vaikka harvoin tulee lammasta syötyä. Pääsiäiseen se sopii 🙂

  3. Voi kommentti oli kadonnut roskapostiin. En toivota sinulle hyvää pääsiäistä kun se jo meni, mutta erinomaista viikon alkua. <3 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun