PUHDISTAMON LIME KOOKOSÖLJY

 

Kuinka moni on hurahtanut kookosöljyyn? Olet lukenut sen monista terveyttä edistävistä vaikutuksista ja käyttänyt sitä kauneudenhoidossa ties mihin? Kookos on hajuna ja makuna vahva. Itse en erityisemmin pidä siitä imelästä tuoksusta tai mausta. Ostin ensimmäisen kookosöljypurkkini kaupasta, kun luin kookosöljyn kosteuttavan kuivaa ihoa tehokkaasti. Ruuanlaittoon kookosöljy ei ole eksynyt juuri sen vahvan tuoksun ja maun takia. Minun kookosöljypurkkini kului jalkojen rasvaukseen ja hiuslatvojen kotitekoiseen kosteuttavaan hoitoon. Tosin sen jälkeenkin hieman aina puistatti vahva kookoksen tuoksu, joka leijaili kodissamme. Kookosöljy oli minusta ihan käypä purkki kaapissa, muttei mitenkään korvaamaton. Enkä ensimmäisen purkkini loputtua tullut ostaneeksi uutta.

Suhteeni kookosöljyyn muuttui kuitenkin kerta heitolla, kun sain testiin tämän Puhdistamon lime kookosöljyn. Tässä kohtaa haluan mainita, ettei kyseessä ole maksettu mainos! Sain oman purkkini kaupan päällisenä, kun ostin muita tuotteita. Monta kuukautta purkki ehtikin pölyyntyä kaapissa käyttämättömänä, kunnes otin sen pakon sanelemana esiin. Lettujen paistoon tarvitsin öljyä ja mitään muuta ei ollut kaapissa. Avasin purkin epäilen ja mietin jo päässäni lettujen menneen harakoille. Hetken päästä ihanan raikas limen tuoksu täytti sieraimeni. Silti epäilen kauhaisin purkista nokareen kookosöljyä pannulle. Epäilyni oli turhaa. Banaaniletuistani tuli erinomaisia ja juuri hienoinen kookosöljyn limen maku teki niistä entistä parempia. Jäin kerrasta koukkuun ja nyt olenkin paistanut niin banaanilettuni, kuin kanani tässä ihanan raikkaan makuisessa lime kookosöljyssä. Maun luulisi olevan todella keinotekoisen makuinen, mutta se muistuttaa oikeasti tuoretta kirpsakkaa limeä. Limen maku sekoittuu täydellisesti muuten hyvin pehmeän ja makean kookosöljyn kanssa. En olisi ikinä uskonut, että kookosöljy jäisi omassa keittiössäni vakituiseen käyttöön.

Puhdistamon lime kookosöljyssä limen maun antaa luomu limettiöljy eikä siinä ole lisättyjä makeutusaineita. Innoistuin googlailemaan puhdistamon lime kookosöljystä sen verran lisää, että sain selville sen sisältävän Lauriinia, jota muun muassa äidinmaito sisältää. Juuri Lauriini tappaa bakteereja ja estää bakteerien toimintaa ja kasvua. Kookosöljyä voikin myös käyttää esimerkiksi mietona deororanttina. Tätähän oli kookosöljypäissäni pakko testata ja itsellä toimi hyvin. En ole silti dödöä vaihtamassa mihinkään.
Pakko sanoa, että olen jäänyt ihan koukkuun tuohon limen tuoksuun. Sitä on ihana levittää pieni nokare hiusten latvoihin ilman, että tarvitsee manata koko tyynyn pian tuoksuvan äklömakealta kookokselta. Tämä kookosöljy on niin ihanaa, etten edes melkein malta käyttää sitä myös vartalon voitelemiseen.  😉

Huomasin puhdistamon nettisivuilta tämän jumalaisen öljyn olevan hyvässä -20% alennuksesta. Tilaamaan pääset tästä. Ostoskoriin voi samalla ujuttaa, vaikka muutaman superfoodin antamaan lisä energiaa kevääseen.

Tekisi joka kerta mieli nuolaista purkkia sen avattuani! 😀

6 kommenttia artikkeliin “PUHDISTAMON LIME KOOKOSÖLJY

  1. Täällä yksi öljyyn hurahtanut myöskin! Itsellä tulee käytettyä öljyä eniten hampaiden ja ikenien purskutteluun eli oil pullingiin. Toimii!

  2. Oi tota en oo vielä testannutkaan! Kookosöljy on kyllä ihana, kuin samaa purkkia voi käyttää niin monella eri tapaa! 🙂

  3. Suosittelen. Maku on ihanan raikas verrattuna tavalliseen kookosöljyyn. 🙂 Lime on parhautta! 😀

  4. Mulla on kookosöljy jäänyt käyttämättä juurikin sen takia kun en pidä kookoksesta ja se tuoksu ei houkuta:D Tämä taisi pelastaa, olen niin monesti kuitenkin halunnut kokeilla kun olen lukenut hyvistä vaikutuksista ja että se auttaa oikeasti monissa kauneusjutuissa kuten hiuksissa, hampaissa ymmä ym.. Pakko varmaan siis ostaa ja kokeilla, rakastan limeä!:D

  5. Mäkin rakastan limeä! Tätä on ihana laittaa hiusten latvoihin ja huomaamatta istunkin sitten sohvalla nuuhkien omia hiusten latvoja… 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun