SCHWARZKOPF BLONDME MASK

 

Nyt kaikki kylmänvaaleita blondeja hiuksia tavoittelevat kuulolla! Ja te, jotka taistelette hiusten keltaisuutta vastaan!
Otin testiin uuden Schwarzkopf Blondme hiusnaamion. Naamio lupaa taittaa hiuksista keltaisuutta vaaleaan ja samalla hoitaa hiusta. Parin kuukauden kokeilun jälkeen olen ollut täysin vakuuttunut tuotteesta. Omat hiuksenihan eivät ole värjätty, mutta ennen kun värjäsin hiuksiani kävin vielä suurempaa taistelua keltaisuutta vastaan. Aika monet kultti hopeashampoot yms. tuotteet on tullut silloin testattua. Oma hiusvärini on luonnostaan aika kylmä tummanvaalea. Kuitenkin hiusteni latvat taittavat hyvinkin lämpöiseen ja kellertävään sävyyn, joten taistelu keltaisuutta vastaan jatkuu.
Käyn säännöllisesti kampaajalla tekemässä raudanpoiston hiuksiini ja sen yhteydessä yleensä kampaaja laitaa vielä sävytteen hiuksiini, joka taittaa lämpöä pois hiuksista. Kuukauden ajan tuosta hoidosta hiukset pysyvät viileän värisenä, kunnes lämpö ja kellertävyys alkavat pikku hiljaa hivuttautua takaisin latvoihin.

Tämä Schwarzkophin hiusmaski on loistava keino luoda kylmyyttä tukkaan. Lisäksi se hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Hiusten latvat ovat pesun jälkeen ihanan pehmeät ja helposti kammattavat. Käytän hiusnaamiota noin kerran viikossa ja nyt olen ottanut Blondme maskin vakituiseen käyttöön. Naamio on hiusteni pelastus. Monet hopeashampoot kuivattavat hiuksiani liikaa ja tämä naamio senkun hoitaa ja antaa lisäksi toivotun kylmän sävyn latvoihin. Tässä naamiossa on paljon kosteuttavia ja korjaavia ainesosia ja ne estävät latvojen kuivumista. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen kaverini heti kysyi mitä olen tehnyt hiuksilleni, joten tuote on todella kokeilemisen arvoinen! Tämän maskin avulla saan pidettyä lämpimän sävyn kurissa kampaaja käyntien välillä!

Naamion annetaan vaikuttaa hiuksissa 5-10 minuutin ajan, jonka jälkeen se huuhdotaan vedellä. Naamio on kauniin sinertävän väristä ja hyvin riittoisaa. Parin kympin purkista riittää pitkäksi aikaa hiuksille hoitoa.

Pahoittelut epäselvistä kuvista. Postauksen kuvat on otettu aamulla luonnonvalossa.

Lämpimät suositukset Blondme maskille. 😉

6 kommenttia artikkeliin “SCHWARZKOPF BLONDME MASK

  1. Wohou, seuraavalla kampaajakäynnillä vaalenna hieman hiusten latvaa joten pakko kai tämä on sitten testiin ostettava:D Mulla vaan on tukassa paljon punapigmenttiä minkä vuoksi tukka ei tahdo kylmänä pysyä pitkään, ei edes tummanruskea pysy valitettavasti siinä kylmässä sävyssä kauaa:/ Kaikkea on tullut testattua, mutta tätä ei. Tää on ehdottomasti seuraava uhri jota kokeilen;)
    Mitä raudanpoistoon tulee, kannattaa ostaa sellainen shampoo ja pestä sillä aina kerran viikossa, heti lähtee vihertävyys pois jos sitä tosiaan sulle tulee (mulla menee hirmu nopeesti vaalea taittumaan vihreeksi rautaisen veden vuoksi). Esimerkiksi cutrin anti-green wash on erinomainen sellainen!:)

  2. Moi toi on ostettu edes menneestä Anttilasta. Se ei oo korallia, mut näyttää aivan aidolta! 😀 Mun mielestä Zara Homessa on kans joku korallihomma, kannattaa kurkata niiden nettisivuilta. 🙂

  3. Wow kiitos vinkistä voisin ostaa shampoon testiin! Varsinkin kun olen paljon pohjanmaalla ja siellä vesi värjää hiukset melkein heti. Rakastan vaan mun raudanpoistohoitoa, kun kampaaja tekee en joka 4kk niin, että hieroo päätä ja hemmottelee oikein kunnolla. Tukka ja olo on aika extra ihana se jälkeen. Kun en värjää mun hiuksia niin se on mun korvaaja hiustenvärjäykselle. ;D Suosittelen naamiota, se on ihana! Samasta sarjasta löytyy kans joku blondaus suihke, mitä ajattelin testata. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun