SILVER AND GOLD


Instagramissa seuraajat näkivät jo vilauksen uudesta pikku lompakostani. Nimittäin tästä Coccinellin pienen pienestä kirjekuoren mallisesta lompakosta. Näin tämän -40% alessa ja lompakko oli pakko klikkailla ostoskoriin. Hei julistan samalla ostolakon päättyneeksi! Melkein kaksi kuukautta sitä kestikin. Tämä oli vain niin söpö etten voinut ohittaa sitä. Tykkään tästä tumman likaisesta hopean sävystä. Kaivoin kaapista kevään kunniaksi (joo ignooraan ton lumen mitä näen taivaalta tippuvan) vanhat kultaiset Liu Jo :n farkut. Liu Jo :n farkut ovat likaisen kullan väriset ja, vaikka en yleensä tykkää sekoittaa kultaa ja hopeaa keskenään niin tässä ne mielestäni toimivat hyvin. Ja olenkin alkanut lämmetä sekoittamiselle, sillä olen jäänyt niin koukkuun uuteen Pandoran Essential sarjaan. Tekisi mieli käyttää kaikki ylimääräiset pennoset pandoran rannerengaaseen ja kerätä siihen kasa punakullan ja hopean värisiä heloja. No keskitytään nyt ensin yhteen materiahimoon kerrallaan, eikä aleta ahneeksi. 😉
Saanko esitellä uusi pieni ihastuttava ystäväni!

Heti, kun näin tämän minulle syntyi päähän tilanne missä tulen tätä lompakkoa käyttämään. Kesä illoissa, kun lähdetään Mr. Bearin kanssa yksille extempore, vaikka Löylyyn istumaan. (Oma suosikki baarini, joka on myös varsin tunnelmallinen syksyisin ja talvisin.) Päivinä, jolloin en tarvitse kuin lompakosta ne tärkeimmät mukaani. Ja hyvin pian tälle lompakolle tulee käyttöä kokopäiväisesti, kun oma monta vuotta vanha lompakko raasuni sanoo itsensä irti. Täydellinen lompakko onkin ollut jo pitkään ei niin aktiivisessa etsinnässä.
Tällähetkellä minua on palvellut vanha Marco Polo merkkinen miestenlompakko. Kyllä miesten lompakko. Sen nahka on patinoitunut vaaleanruskeasta tummanruskeaksi ja reunoista irvistelee tikki lankoja. En pidä suurista naistenlompakoista joihin voi ahtaa koko Suomen paikkakuntien eri kirjastokortit, 32 muuta tärkeää korttia ja puhelimen. Minun lompakkoni on mahdollisimman pieni, siitä löytyy yksi läpinäkyvä tasku osio henkkareille ja kompakti kolikko tasku. Setelin pidike olisi luksusta ja mieheltä tarttunut juttu.

Mitä mieltä olet. Saako kultaa ja hopeaa sekoittaa samassa asussa?

Vastaa

Siirry sivun alkuun