SPORTY LOOK

Mun piti julkaista ihan eri asukuvat tänään, mutta jotenkin näistä kuvista vaan huokuu viikonloppufiilis. Ehkä se johtuu hullun hauskasta avaruusrakettitakista tai sitten tosta ihanasta auringonpaisteesta. Avaruustakista vielä sellainen huomio, että vaikka mun mielestä tää on ehkä siistein takki ever niin tää on samalla kunnon mies karkotin. Oikein nauratti, kun Cittarissa käveltyäni  niin jokainen mies valehtelematta tuijotti ja, sitten kun kävelin heidän ohitseen niin ilmeet muuttuivat tosi kummasteleviksi. Kun kysyin Mr. Bearilta mitä mieltä hän on takista niin hän vastasi kysymykseen hymyllä… 😀

Nämä kuvat on torstailta, kun näin ystävääni aka vaimoani. Oikeastaan tuttua sporttista lookkia, missä on viiletetty useaaan otteeseen. Adidaksen takki on viime vuoden löytö netin syövereistä ja olen edelleenkin hyvin ihastunut kyseiseen takkiin. Omaa perus arki tai rentoa viikonlopun päivä lookkia. Ei juurikaan meikkiä ja tukka avatun nuttaran jälkeen pörrössä. Aina ei tarvitse panostaa ja juuri nyt, kun on ollut vähän stressaavampia aikoja niin juuri tälläisessa asussa olo on ollut mitä mukavin. Olenkin antanut itselleni armoa laittautumisesta ja treenaamisesta. Turha tehdä lisää stressiä  turhan takia.

Nyt suuntaan töihin muutamaksi tunniksi ja sitten alkaa mullakin viikonlopun vietto. Ohjelma on vielä auki ja jotain kekkereitä täytyy vielä kuulostella enemmän. Pieni salille paluukin voisi olla juuri bueno lisä tähän lauantaihin ja loppu illan voisi käyttää sohvalla palautumiseen. 😀
Ihanaa viikonloppua ! <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun