CRUISE OUTFIT

Risteilyn toiset asukuvat. On se helppoa ottaa asukuvia, kun hovikuvaaja on matkassa matkaseurana mukana. Tämä asu on tosi epätyypillinen minulle ja epätyypillisyyttä lisäävät hiukset, koska ne on letitetty. On muuten helppoa myöskin matkustaa, kun kampaaja on mukana matkassa. Itse en olisi tälläisiä lettejä osannut tehdä. Seuraavan päivänkin hiuskriisit oli hetkessä selätetty, kun aamulla avasin letit ja kaunis kiharapehko paljastui niistä esiin. Muutenkin matkaseuralle täydet kymmenen pistettä. <3

Asu on väreiltään juuri minua. Minulle vaalea beige on, kuin monelle musta luottovärinä. Mikä tekee asusta minulle epätyypillistä on tuo Zaran aleista hankittu suuri collegapaita. En ole ikinä omistanut collegapaitaa. Ne eivät ole ikinä ole olleet minun juttuni. Tässä Zaran paidassa yhdistyy collegen rentous väljällä koolla (paita on myös kokoa L) ja silti naisellisuus nyörien avulla.
Niken airmaxit ja letitetyt hiukset tekevät asusta coolin ja samalla super rennon. Asussa oli mukava olla, mutta peilistä pari kertaa piti ihmetellä omaa ulkonäköä.

Letteihin ihastuin ikihyviksi ja tämän kesän tavoite onkin osata väsätä itselle käännetyt ranskalaiset letit. Letit olisivat niin hyvä likaisen tukan pelastus, tyylikäs salikampaus ja niistä syntyvät kiharat ovat ihanan kuohkeat ja hipit. Ja unohtamatta festareita, kesän ehdoton festarikampaus!

Ja hei se olis perjantai! Mulla on super super ihania uutisia ja paljastan ne teille huomenna. Nyt tää tyttö aloittaa yhtenä hymynä viikonlopun vieton! 🙂

3 kommenttia artikkeliin “CRUISE OUTFIT

Vastaa

Siirry sivun alkuun