DIY KYLIE JENNER SHORTS

 

Muistatteko, kun Kylie Jenner julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan farkuista, joissa oli reikä toisen pakaran kohdalla? Kaikista huvittavista trendeistä minäkin innostuin, mutta joku siinä jäi vain mieleen. Omalla kohdallani olen huomannut, että tykkään välillä yhdistää vaatteita niin, että se tavallaan shokeraa. Ehkä siksi löydänkin aleista aina niin paljon vaatteita. Ne muiden mielestä mauttomat tai liian överit jutut ovatkin sitten niitä minun vaatekaappini aarteita. 😀

Koko idea näihin shortseihin lähti kirpputorilta löytämistäni farkuista. Löysin kuin uudet Lee :n farkut yhdellä eurolla Kurikan kirpputorilta. Ajattelin heti, että näistä tuunaan itselleni ”Kylie Jenner shortsit”. En halunnut uhrata tähän trendiin jo olemassa olevia shortsejani, koska uskon, että tämä Kylien innoittama trendi on omalla kohdallani aika lyhyt kestoinen. Varmasti jo vuoden päästä nauran koko jutulle. Euron panostus, vaikka sitten päivän kestävään trendiin ja ehkä myöhempiin pitkiin nauruihin sallittakoon!

 

Löysin siis omat farkkuni kirpparilta. Suosittelenkin tätä trendiä varten uhraamaan vanhat farkut tai etsimään Uff :lta tai kirppareilta farkut. Sitten et tarvitse muuta kuin suuret terävät sakset, neulaa ja lankaa. En piirtänyt mitään viivoja kankaaseen, vaan otin lahkeen pituuden mallin vanhoista shortseista ja leikkasin menemään niiden mukaan. Halusin shortsien lahkeesta siistin. Niin siksi vain käänsin kankaan reunan ja ompelin sen muutamalla pistoilla reunoista kiinni niin, että käännös pysyy. Voit toki ommella suoraankin lahkeet ompelukoneella, mutta mielestäni tikki käännetyssä reunassa on hassun näköinen niin ompelin sen siksi käsin. Viimeinen ja kriittisin vaihe on pakaran paljastus aukon (kauhea sanamuoto, mutta mitä sitä turhaan totuutta kaunistelemaan :D) leikkaaminen.
Pue shortsit päälle ja katso mihin kohtaan haluat reiän ja leikkaa. Aloita ensin pienestä ja suurenna sitä sitten. Liian isoksi leikattua reikää voi toki paikata, mutta lopputulos voi näyttää siltä, että ne shortsit ovat vahingossa ratkenneet kesäherkuttelun myötä…

 

 

TADAA maailman helpoin ja nopein DIY projekti on valmis! Itse leikkasin aika maltillisen kokoisen reiän, koska teki melkein pahaa silppoa 100% puuvillaisia farkkuja. Olisin voinut ehkä rohkeammalla kädellä leikkailla, mutta eipähän nyt koko pakara pilkota kaupungilla.

 
Olisi hauskaa saada kuulla tarinoita siitä, että mihin kaikkiin kummallisiin muotivillityksiin oot itse lähtenyt mukaan! 😀

4 kommenttia artikkeliin “DIY KYLIE JENNER SHORTS

  1. Ostan farkkuja aina Uffilta euron päivinä. Sieltä tekee tosi hyviä löytöjä.

Vastaa

Siirry sivun alkuun