HELLOU… IT`S BEEN A WHILE

 

Hmm aloitetaanko ensin selittelyillä ja sitten kuulumisilla?

Selittelyillä. Blogin puolella on ollut pari kuukautta hiljaista, kuin huopatossutehtaassa. No ensiksi blogitauko oli ihan harkittu juttu. Päätös pitää taukoa rakkaasta harrastuksesta. Päätin pitää tauon, koska halusin keskittyä täysin pääsykokeisiin pänttäämiseen. Pääsykokeiden jälkeen takki oli tyhjä ja kaikki oli annettu kokeisiin. Pidin vähän lomaa oikeastaan kaikesta ja unohdin kaikki rutiinini. Minä, joka tunnustan etten voi mennä aamulenkille viisitoista yli seitsemän. Ei ei, se pitää tapahtua juuri seitsemältä.. Viime aikoina kaikki tutut rutiinini ovat jääneet taka-alalle. Olen herkutellut täysin hyvällä omalla tunnolla ja syönyt juuri sitä, mitä mieli on tehnyt. Salilla olen käynyt, kun olen jaksanut ja, sielläkin treenit on olleet hyvin rauhallista sorttia. Viikonloppuina on tullut elettyä isolla kädellä aamun pikkutunneille asti. Minä omien pyhien rutiinieni vaalia, en ole syönyt kertaakaan puuroa aamupalaksi. Olen syönyt mitä sattuu. Välillä aamupala on skipattu kokonaan (aamupala on aina ollut lempi ateriani.) Olen nukkunut pitkään ja pyörinyt sängyssä iltapäivään saakka (ikuinen aamuvirkku, jota kerran vuodessa näkee sängyssä kellon ollessa yli kymmenen). Valvonut arkisin välillä aamuun asti edeltävän illan bassojen soidessa vielä keskellä päivääkin päässä. Meno jalka on tosiaan vipattanut. Maalasinpa yhden hyllykönkin hetken mielijohteesta ja miehen kiellosta huolimatta. Hyvä tuli ja päädyinkin uusimaan koko kodin sisustusta uudelleen. Täällä on siis menty aika oman mielen mukaan.

Blogi vain unohtui ja kirjoittaminen jäi. Tahallisesta tauosta tuli tahattoman pitkä tauko. Tuntuu, että koko ajan on vain tapahtunut kaikkea.  Nyt tuntuu kuitenkin niin ihanalta kirjoittaa pitkästä aikaa ja heti haaveillut omasta järkkäristä täytti pään. Vitsi oon fiilistellyt kesää. Okei ilmat ei ole ehkä olleet kovinkaan kummoiset, mutta ainakin mieli on kirkas. Olisi niin ihanaa omistaa kunnon kamera ja, vaan kuvata kaikkea kaunista.

Vitsi on tehnyt muuten hyvää vaan höllätä. Ihan omaa elämää mullistavia oivalluksiakin olen nimittäin tehnyt. Esimerkiksi on ihan ok välillä olla väsynyt ja nukkua, vaikka viikko putkeen. Välillä kannattaa tehdä tyhmiä valintoja ja ei ajatella kaikkea niin vakavasti. Voi syntyä hyviä seikkailuja, joita voi kiikkutuolissa muistella. Suuria oivalluksia olen kokenut myös oman kroppani ja mieleni kanssa.  Suurin ehkä, että jos muuten syö terveellisesti ja harrastaa liikuntaa niin tuollainen hölläysviikko tai, vaikka kuukausi ei maailmaa kaada. Mahtui siihen viikkoon sitten kasa nugetteja, majoneesia, sipsejä ja suklaata. Koin oikein ahaa elämyksen kuin tuijotin itseäni peilistä. Juuri kaksi tortillaa syöneenä ja viime viikot todella epäsäännöllisellä ruokavaliolla ja mäkkärin autokaistalla liiankin usein vierailleena en olisi odottanut reaktion olevan positiivinen, mutta hei olihan se. Näytin hyvältä ja olin tyytyväinen omaan ulkonäkööni. Mikä tuntuu erityisen hyvältä, koska välillä tunnun omaavan kaikenlaisia pakkomielteitä siihen liittyen. Niikuin kannattaako miettiä onko ne omat jalat liian lyhyet, kun asiaa ei oikeastaan voi vaikuttaa. 😀 Mutta varmasti en ole ainut, joka näitä ulkonäköasioita pohtii.

Viime yönä varattiin parhaan ystävän kanssa Tukhoman risteily. Shoppailua, syömistä, juomista, pitkiä keskusteluja ja biletystä tiedossa. Ihana päästä viettämään kunnolla laatuaikaa yhdessä. <3 Sitten olisi tarkoitus lähteä Etelä-pohjanmaalle ja tehdä täsmäisku Mr. Bearin kanssa kaikkiin sukulaisten kahvipöytiin. Elokuun alussa lähdetään miehen kanssa yhdessä viettämään laatuaikaa Etelän lämpöön ja sen jälkeen haluaisin vielä mennä yksin Etelä-Pohjanmaalle mummaa auttelemaan.

Summasummarum…
Täällä ollaan elossa eikä bloggaus ole päättynyt. Pieniä takaiskuja on tullut, mutta myös niitä ihania ja iloisia hetkiä on ollut, kun on nauranut kippurassa vatsalihakset kipeäksi. Kiirettä on pitänyt. Välillä tekee hyvää vajota omiin oloihin ja rentoutua. Unohtaa kaikki normi ja kokeilla omia rajoja. Rikkoa niitä arki normeja ja omia rutiineja. Sitten niihin omiin tuttuihin uomiin on taas mukava sukeltaa. Tekee hyvää välillä myös pysähtyä ja asettaa asioita tärkeysjärjestykseen omassa päässä. Ainakin itse huomaan, että kun keskityn niihin positiivisiin asioihin niin se elämä alkaa pienen töyssyn jälkeen rullaamaan.

<3 <3 <3

2 kommenttia artikkeliin “HELLOU… IT`S BEEN A WHILE

Vastaa

Siirry sivun alkuun