HYVÄ OLLA

 
 
 

Kaikkia facebookkia käyttäville on varmaan tullut viimeaikoina vastaan ”mustavalkoisuus haaste”. Eli ideana laittaa viisi kuvaa arjesta ja muutttaa ne mustavalkoiseksi ja perään (paras ohje) ei sanoa mitään. No en nähnyt ehkä kenelläkään haastetta, missä kuvia olisi vain ripoteltu ilman kuvatekstiä tai lyhyitä sanoja. Mä ajattelin nyt rauhallisen lauantai aamun kunniaksi laittaa kanssa viisi mustavalkoista kuvaa mun arjesta/viime päivistä ja lisäksi koota juttuja, miksi mulla on tosi hyvä olla nyt. Mitkä asiat tekee minut tällähetkellä onnelliseksi ja muutenkin kertoa kuulumisia.

Oikeasti nyt ne elämän pikku palikat ja hyvän olon tekijät ovat tän mimmin elämässä asettuneet tasapainoon. On nimittäin niin hyvä olla.
Kotona on ihana olla. Olen vain nauttinut kodin laittamisesta ja sisutus intoilut, vaikka mistä. Elokuussa matkan jälkeen aion raahata Mr. Bearin maalikaupoille ja olen päättänyt maalata kodistamme muutaman seinän, jolloin kauniin vaalean harmaalla värillä. Kylpyhuoneemme on kokenut pientä uudistusta ja, kun olemme vaihtaneet sinne uuden oven niin teen siitä postausta. Keittiöön mieli halajaa uusia tasoja ja suunnitelmana onkin ollut jo pidemmän aikaa keittiön tasot päivittää. Emme ole vielä tähän uudistukseen tarttuneet, koska mies on painanut töissä super pitkiä päiviä monta viikkoa putkeen. Miehen ollessa töissä minä olen kotona toteuttanut omia DIY projekteja, joista jälkinmäinen on viimeissä kuvassa pilkahtava hylly. Näytän sen kokonaan omassa postauksessa sen verran tyytyväinen olen lopputulokseen!

Tulevaisuus on aika auki, mutta olo on odottava eikä ahdistunut. Odotan innolla koulun alkua. Oikeasti niin paljon. Jos joku olisi mulle kertonut lukion jälkeen, että joku päivä oot vielä valmis suurinpiirtein myymään oman munuaisen koulupaikan eteen niin olisin varmaan kuollut nauruun. Koulu on aina ollut minulle tärkeä juttu, mutta nyt vasta oikeasti haluan sinne opiskelun takia. En sentakia, että ”koulua kannattaa käydä”.
Parisuhdekin hymyilee. Ei kannata tapella, jos toista näkee vain muutaman tunnin päivässä. No ei, ei ole ollut aihettakaan, mistä tapella tai edes nahistella. Jotenkin ehkä me molemmat olemme viime kuukausina oppineet vielä enemmän arvostamaan toisiamme ja ymmärtämään toista. Puhaltaneet yhteen hiileen.

Mut tekee onnelliseksi tällähetkellä:
 
-Tuleva Madeiran matka. Odotan niin paljon, että pääsen viettämään Mr. Bearin kanssa laatuaikaa yhdessä ja nauttimaan oikein kunnolla.
 
– Kesä. Satoi tai paistoi. Ihanaa on kuitenkin valoisampaa, kuin talvella. Maisemat on mielettömän kauniit ja vihreät joka paikassa.
 
– Mumma. Mumma oli hyvässä kunnossa ja elokuussa hän täyttääkin jo 84-vuotta. Oli ihanaa käydä hänen luonaan. Missään ei ole enemmän koti, kuin hänen luonaan Mumman mökissä Kurikassa.
 
– Musiikki. Ei kesä on täynnä kesäbiisejä ja varsinkin ne kotimaiset ovat parhaita. Eveliinan Kylmii väreitä. Huikean kuuloinen mimmi!
 
– Avokadot. Avokado leivänpäällä, avokado raejuuston kanssa tai ihan sellaisenaan. Ehkä pitäisi viimein kokeilla kulttimaineen saanutta avokadopasta reseptiäkin!

– Super laku jätskin paluu. Lemppari jäätelö jo lapsena ja nyt sitä saa taas!
 
– Lukijat. Te kaikki, jotka jaksatte lisätä itsenne lukijaksi ja vieläpä joskus kommentoida mun riipustuksiin. Oon jokaisesta uudesta lukijasta ja kommentista aina tosi onnellinen. <3
 

Ja muuten en voi uskoa, että lähdemme matkalle jo yli huomenna! Blogi päivittyy normaalisti matkan aikana. Olen kirjoitellut teille postauksia varastoon. Aiheina muun muassa: kesäkirja suositus, asukuvapostauksia, DIY projekti ja pieni ”throwback” postaus viime vuosien Weekend festivaaleilta. Ehkä tulen postaamaan myös paikan päältä, jos nettiyhteys sen sallii ja tuo parempi puolisko vetää, vaikka pitkät päiväunet ja on aikaa kirjotella. Muuten tuo loma on pyhitetty vain meille ja hänen seuralleen. <3

Ihanaa viikonloppua! <3

2 kommenttia artikkeliin “HYVÄ OLLA

  1. Puhut aina tosi kauniisti sun miehestä.<3 Hauska toi Mr. Bear. Kesti uutena lukijana hetki tajuta koko juttu 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun