KIRJASUOSITUS: LAUREN CONRAD BEAUTY

Kesäloma ja ulkona sataa. Mitä tehdä? No nappaa kirja naaman alle!
Eli kesäkirjasuositusta kehiin.  The Hillistä tunnetuksi tulleen Lauren Conradin Beauty kirja ilmeistyi jo muutama vuosi sitten. Taisin saada tämän muutama Joulu takaperin joululahjaksi ja koko jouluaatto ilta menikin kirjan parissa. Pääsykokeiden aikaan kummasti kaikki muukin luetteva alkoi poltella ja kaivoin tämän hyllystä esiin. Päätin, että aloitan kirjan lukemisen uudestaan, kun pääsykokeet ovat ohi.
Ja, vaikka kirja onkin jo kertalleen luettu niin tässä on kyllä kauneuskirja paikallaan!

Lauren Conradin beauty kirja on kasa hyviä ja aina toimivia kauneus- ja pukeutumisvinkkejä ja hyvinvointi vinkkejä. Kirjasta huokuu positiiviuus ja iloinen elämänasenne. Kirja on ihanan kevyttä luettavaa ja kunnon aivot narikkaan kamaa. Ja niin se Lauren Conrad hehkutti kirjassaan jo eräiden meikkisienienkin voimaa (kirjan sivulla kuvassa Beauty Blender) ennenkuin ne paisuivat Suomessa paria vuotta myöhemmin suureksi jutuksi.

Vitsi on ollut ihana aloittaa lukeminen uudelleen. Voiko olla mitään parempaa rauhoittumiskeinoa ennen nukkumaanmenoa, kuin lukeminen? Nyt olen lukenut aika kevyttä kirjallisuutta, mutta seuraavaksi aloitan jonkun mielenkiintoisen tummasävyisen romaanin.
Jos hyvinvointikirjallisuus kiinnostaa niin kannattaa katsoa myös vanhat postaukseni erilaisista hyvinvointikirjoista. Postauksiin pääset tästä ja tästä.

Mikä on sinun lempi kesäkirjasi? 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun