LEOPARD PANTS

 Jokaiselle on varmasti vaatekaapissa ainakin yksi sellainen vaatekappale, joka on piilossa vaatekaapissa vuodesta toiseen, mutta onnistuu aina seilaamaan läpi kirppis seulojen takaisin kaapin turvaan piiloon. Minulla se on juuri nämä pantterikuvioiset yöpuvun housuja muistuttavat pöksyt. Olen omistanut nämä varmaan neljä vuotta ja käyttökerratkin voin laskea kahden käden sormilla. Housut ovat vähän väljät ja eivät istukkaan aivan täydellisesti. Pantterikuosi ei ole ikinä ollut mun juttu, mutta silti en osaa heittää näitä pois. Housut ovat mukavat, kuin mitkä. Ne tuntuvat ihan satiinisilta yöpuvun housuilta ja pakko todeta, että muistuttavatkin hyvin paljon yöpuvun housuja.

 

Näiden kuvien jälkeen pakko todeta, että en ole vieläkään valmis luopumaan pantteripöksyistäni. Nämä housut ovat ehkä kaikkien aikojen mukavimmat housut. Pitää vaan alkaa ideoimaan uusia tapoja yhdistää ne muihin asuihin! Ainakin nahkatakki tuo housuihin ryhdikkyyttä ja antaa asulle särmää.

 
Löytyykö sinun vaatekaapistasi vaatteita, joille ei ole kertynyt käyttökertoja, mutta niitä ei vaan voi heittää poiskaan? 

4 kommenttia artikkeliin “LEOPARD PANTS

  1. Nuo näyttää kyllä tosi mukavilta housuilta! Mulla on yksi ylisuuri pinkki huppari, jota ei oikein tule käytettyä sen koon takia. Se voisi kuitenkin näyttää tosi kivalta tiukkojen farkkujen kanssa, joten ehkä sekin pääsee ensi talvena ahkerampaan käyttöön! 🙂

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  2. Joo ehdottomasti kaiva se esiin. Varsinkin kevät talvella se voisi toimia tosi hyvin, kun kaikki kaupat täyttyy väreistä ! 🙂

  3. Super söpöt noi pöksyt! Mulla kans vaatekaapissa muutamia kivoja vaatteita, joille ei syystä tai toisesta ole kertynyt käyttökertoja..

  4. Hah kiitos. Joo ja sit on kans niitä vaatteita, jotka joskus on on näyttänyt super hyviltä niin niitä ei vaan osaa heittää pois, vaikka me olisivatkin jo nähneet parhaat päivänsä.. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun