MIKKIHIIRI MERIHÄDÄSSÄ

Laivalta selvitty ja tämä päivä on mennyt aikalailla sängyn pohjalla toipuen risteilystä. Halusin tulla jakamaan kuvia eilisestä asusta. Päällä uusi löytö Tukholman H&M:stä. Mikkihiiri paita, joka on oikeasti uimapuku. Kun tää uimapuku osui silmiini alerekissä niin näin tän osana esimerkiksi festaripukeutumista tai ihan arkena yhdistettynä korkeavyötäröisten mustien farkkujen kanssa. Oon metsästänyt koko kesän jotain makeaa printtipaitaa ja, koska sellaista ei ole näkynyt niin Mikkihiiri uikkari tulee vilkkumaan varmaan useaan otteeseen päällä sen korvikkeena. Muutenkin tää kesä on ollut niin kylmä, että uikkareille ei oo hirveästi tullut käyttöä niin saa nähä pääsenkö tätä Suomen rannoilla edes käyttämään. 😀

Huomenna paljastan minne lähdetään Mr. Bearin kanssa matkalle ja esittelen enemmän Tukholman ostoksia. Sain just miehen kainaloon töistä ja, koska lauseen muodostus tuntuu kauhean raskaalta niin  laitan nyt läppärin kiinni. Eilistä asua olkaapa hyvät! 🙂

Herättääkö Mikkihiiri uikkari ihastusta vai vihastusta? 😀 

4 kommenttia artikkeliin “MIKKIHIIRI MERIHÄDÄSSÄ

  1. Kiitos. :* pakko täällä Suomen kesässä soveltaa, ettei jää hienot uikkarit kokonaan käyttämättä ;D

Vastaa

Siirry sivun alkuun