MITÄ PUKEA FESTAREILLE PÄÄLLE?

 Kesä on täynnä festareita ja monelle vuoden kohokohta eli Ruissirock meni jo. Silti, vaikka mitä kivoja festareita on vielä jäljellä. Itse odotin kovasti Weekend festivaaleja, mutta matkamme osuessa samalle ajankohdalle niin ne jää nyt tänä vuonna välistä. Sain eilen tietää matkakohteemme ja paljastan sen teille myöhemmin. Nyt kuitenkin asiaan eli mitä sinne festareille laittaa päälle!

Itse tänä vuonna olen täysin hullaantunut näihin kalanverkkoihin ja taisi joku muukin olla keväällä, kun näitä metsästin. Miten yhdet kalanverkkosukkahousut voi loppua koko pääkaupunkiseudulta! Onneksi tajusin mennä festaritilpehööriä myyvään Cybershoppiin ja sieltä sain omani. Eli edelleenkin jos kaipailet omia kalanverkkoja kesäksi suosittelen suuntaamaan Cybershoppiin. Siellä myydään kahdella erilaisella verkon silmäkoolla sukkahousuja ja hinta niille oli siinä kympin paikkeilla.

Viime toukokuussa suuntasimme Mr. Bearin kanssa Lontooseen katsomaan Eric Prydziä hänen epicfive konserttiin. Oli muuten sen verran mieletön kokemus, että siitäkin tulossa omaa postausta myöhemmin. Olin päättänyt, että haluan keikalle jalkaan korkeat farkkushortsit ja kalanverkot. Kombo oli keikalla niin kiva, että tämän kesän festaripukeutumisen pohja on ehdottomasti siinä.

Festaripukeutumisessa myös mukavuus on minusta tärkeä juttu, jotta koko illan jaksaa jorata! Korkeavyötäröiset shortsit antavat enemmän anteeksi päällä, kuin lantiomalliset. Itseä ainakin enemmän häiritsee, jos pitää koko ajan huolehtia, että muistaa vetää vatsaa sisään. Korkea vyötäröiset shortsit imaiset vatsan sisään niin voit syödä, juoda ja tanssia koko illan ilman stressiä, että vatsamakkarat morjenstavat festarikuvissa. Joku rento bändi t-paita olisi oivallinen festareille, mutta koska niitä ei kaapistani löydy niin päälle laittaisin tämän valkoisen kangasmerkeillä koristelun t-paidan. Lantioille kietaistun paidan voi heittää illemmalla päälle lämmittämään, kun on viileämpää. Jalkaan ehdottomasti Niken valkoiset Airmaxit, jotka ovat mukavat ja tyylikkäät. Festareiden jälkeen ne voi iskeä pesukoneeseen. Hiukset olisi ihana laittaa oikein kunnon festarileteille, mutta omat taitoni eivät siihen riitä niin pitäisin ne puoliksi kiinni… tai nakittaisin sen näppäräsormisen ystävän ne väkertämään leteille.

Minusta ehkä paras vinkki festaripukeutumiseen on, että valitset mukavat vaatteet ja en koe ajaisi uusia kenkiä festari-iltana. Mikään ei ole tylsempää, kun se, että illan pilaa suuri nilkkaan ilmaantunut rakko tai, että housuja saa nostella koko illan.

 

Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa viikonlopusta Kotkan meripäivillä, Ilosaarirockissa tai, vaikka lähipuistossa! <3

4 kommenttia artikkeliin “MITÄ PUKEA FESTAREILLE PÄÄLLE?

  1. Ihastuttava festarilook! Mua harmittaa kun itse en voinut oikein panostaa tänä Juhannuksena festareilla kun oli niin kylmä se koko viikonloppu. Viime vuonna taas oli niin helle että silloinkaan ei osanut panostaa kun meni vaan shortseilla ja bikinin yläosalla koko festariviikonlopun:'D

  2. Kiitos! 🙂 joo tän vuoden juhannus oli ilmojen puolesta ihan vitsi. Bikinin yläosa ja shortsit Kuullostaa just hyvältä asulta, eikä ainakaan tuu kuuma! Ehkä ensi kesänä itsekin vois kokeilla lähteä tolla kombolla ja mieluiten festareille, jotka olis jossain ulkomailla, että varmasti oli hyvät ilmat! 😀 Mä rakastan pukeutua festareille, oikein harmittaa ku ne jäi tänä kesänä vähemmälle. 🙂

  3. Löysin omat "kalanverkot" vihdoin pitkän metsästyksen jälkeen. Kiitos vinkistä! 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun