ODOTAN SYKSYÄ KOSKA…

 

MÄ PÄÄSIN KOULUUN !!!

Sain eilen sähköpostin, että mut oli hyväksytty varasijalta kouluun. Sähköpostin kilahtaessa puhelimeen luulin sen ensiksi olevan mainos Helbuksesta, mutta ei. Sydän oikeasti jätti lyönnin lyömättä, kun luin sähköpostin ”Olet saanut opiskelupaikan..”. En vieläkään uskonut viestiä todeksi, vaan hain verkkopankkitunnukset ja kirjauduin Opintopolku palveluun. Vasta, kun sielläkin ilmoitettiin, että olen tosiaan saanut opiskelupaikan niin uskoin uutisen. Soitin ensimmäiseksi Mr. Bearille ja kerroin ilo uutiset ja sitten mummalleni.

En tosiaankaan uskonut pääseväni kouluun ja olin täysin luopunut toivosta. Avasin turhautumistani blogitaun jälkeisessä postauksessa. Voit lukea sen täältä. Blogitaukoni yksi syy oli juuri pettymys siitä, etten ollut tullut valituksi hakemaani kouluun. En olisi ikinä uskonut, että pääsin varasijalta kouluun. Seuraava iso haaste on nyt tavoitettu. Haaste, joka on ollut minulle selvä siitä asti, kun sain ensimmäisen tavoitteeni täytettyä. Ensimmäinen tavoitteeni oli oman asunnon ostaminen ja oli selvää, kun asunto on hankittu niin haluan mennä takaisin opiskelemaan. Nyt seuraava haaste/tavoite onkin koulusta ajoissa valmistuminen.

Tällä hetkellä fiilikset on loistavat ja kivi pudonnut sydämeltäni. Mä luin niin paljon pääsykokeisiin ja tämä oli toinen kerta, kun hain kouluun. Viimeksi se jäi parista pisteestä kiinni ja nyt kova työ palkittiin! Mulle on ihan sama, vaikka koko kesä tulisi lunta. Syksyllä alkaa koulu ja tällähetkellä se vain merkkaa. Odotan uusia ystäviä, uusia haasteita ja ihan sitä opiskelua. Uuden oppimista.

Nyt laitan läppärin kiinni, koska puhelimen akku näyttää punaista ja sieltä tuleva netti alkaa täten vähentyä. Istun tällähetkellä autossa matkalla kohti Kurikkaa. <3

Metropolia, täältä tullaan ! (:

6 kommenttia artikkeliin “ODOTAN SYKSYÄ KOSKA…

Vastaa

Siirry sivun alkuun