OSTOSPOSTAUS

Tukholman reissulta tarttui mukaan muutamia juttuja.
Ostin sieltä kaksi uimapukua. Raidallinen ja leikkisä Mikkihiiri uimapuku oli alelöytö H&M :stä ja se on ehtinyt jo päällekin (klick), vaikka ei toisin uimatarkoituksessa. Toinen musta uikkari tarttui mukaan River Islandilta. Miksei muuten voida jo saada omaa River Islandia Helsinkiin?
Tykkään, että heillä on astetta näyttävämpiä, erikoisempia ja hieman rohkeampia vaatteita, kun esimerkiksi H&M :llä tai muilla edullisilla vaateketjuilla. Nytkin olisin voinut raahata River Islandilta kotiin, vaikka mitä karvapallerokenkiä. Jätin ne kuitenkin kauppaan, koska Mr. Bear olisi pyörtynyt jos olisin kiikuttanut kaksi paria kenkiä kotiin. Niitä kenkiä, kun löytyy jo muutamat omasta takaa. 😀

Rakastuin tähän mustaan uimapukuun heti ensi silmäyksellä. Sovitus kopissa huokaisin, kun se istui täydellisesti päälle. Uikkari nimittäin maksoi 50 euroa. Eihän se ole edes paha hinta täydellisesti istuvasta uimapuvusta, mutta olin juuri ostanut H&M :stä tuon toisen uimapuvun. Säätkään eivät tänä kesänä ole olleet kummoiset ja uima-asuille ei ole juurikaan ollut käyttöä.

Rakastan erilaisia nyörejä ja verkkokangasta. Tässä uimapuvussa yhdistyy molemmat ja se on malliltaan super naisellinen ja tyköistuva. Uikkari tulee varmasti esiteltyä paremmin blogiin Madeiran matkalta. 😉

Uudet kengät. Oon hurahtanut täysin kiilakorkoihin. Saan muuten lyhyeen varteeni niillä kunnolla pituutta, mutta ne ovat silti mukavat jalassa. Ennen matkaa kävikin pieni onnettomuus, joka Snäpissä näkyikin. Nimittäin uudet Zarasta ostamani kiilakorkoiset sandaalit sanoivat kerralla itsensä irti ja niiden remmit irtosivat täysin. 😀 Onneksi mukana oli Niken Airmaxit. Koko kenkien rikkoutuminen lähinnä nauratti, koska kengät menivät, kuin tyhjästä rikki ja aivan säpäleiksi. No nyt on uudet kiilakorot ja tykkään näistä tosi paljon. Katselin samoja jo Suomesta, mutta oma kokoni oli loppu.

Uusi kesätuoksu ja Lumenelta vaalea silmämeikkikynä

Viimeisenä ostoksena oli Zara Home:sta bongaamani lasinen kilpikonna, jonka sisälle voi säilöä jotain. Näin sieluni silmin tälle heti paikan vessassa hyllyllä piilottamassa mahaansa pumpulipuikkoja. Konna oli myös hyvässä alessa ja olisikohan se maksanut 8 euroa. Olen niin ihastunut uuteen lasiseen symppis ystävääni, että nyt pelkään sen menevän vessassa rikki.

Tälläisiä ostoksia Tukholman reissulta. Ihanaa torstaita. <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun