PROTEIINIVÄLIPALA

Alkoiko sullakin parempi elämä just tänään?

Joo niin mullakin… Koska maanantai on monille sen uuden terveellisen elämän aloitus niin ajattelin jakaa mun terveellisen ”reseptin.” Reseptihän tämä ei varsinaisesti edes ole, koska aineksia vaan pilkotaan tai paistellaan pannulla ja suolaa/pippuria heitellään perään oman maun mukaan. En oikeastaan halunnut kategorioida tätä annosta aamupalaksi tai välipaksi. Tää on nimittäin sen verran loistava kombo, että tällä voi hyvin aloittaa aamun, popsia keskellä päivää tai tehdä maittavan iltapalan. Toimii päivän jokaisen aterian korvikkeena. Oon itse syönyt tätä useinmiten aamupalana tai tuhtina välipalana, jos tiedän päivälliseen olevan aikaa. Tai jos olen saapunut myöhään töistä kotiin niin protskulautanen on toiminut päivällisen ja iltapalan yhdistettynä korvaajana.

Kyseessä onkin mun (tai oikeastaan ystäväni, joka tän mulle kerran valmisti) herkku proteiinilautanen.
Protskulautaselle kasataan raejuustoa, avokadon siivuja, paistettua kananmunaa ja pannulla käytetyt saunapalvikinkku leikkeleet. Yksinkertaista ja super hyvää. Tässä yhdistyy neutraalit maut niinkuin raejuusto ja avokado ihanan suolaisiin makuihin: saunapalvikinkku siivuihin ja suolalla ja pippurilla maustettuun kananmunaan. Oikeasti super hyvää ja helppoa. Mikä parasta tämä annos pitää nälän hyvin ja hiilarimörköä pelkääville tässä on enimmäkseen pelkkää protskua.

Ja voin kertoa teille salaisuuden… Jos tämän annoksen pistelee poskeen illalla ennen baariin lähtöä niin myöskin darramörkö ei ole vielä, koskaan tullut seuraavana aamuna kylään. ;D

6 kommenttia artikkeliin “PROTEIINIVÄLIPALA

  1. namii näyttää hyvältä. tätä tääkin kokki kolmonen vois kokeilla…

  2. Miten sä oot treenannu sun peppua? Itsellä ongelma ettei pakaraan millä tartu lihas tai edes se läski … Hyvät muodot sulla!

  3. Ihan perus kyykkyjä tekemällä. Askelkyykky on ainakin itsellä hyvä liike mikä toimii niin ilman painoja kuin painojen kanssa. Salilla ei pidä pelätä isoja painoa vaan rohkeasti kasvattaa niitä. Lisäksi itse syön ihan perus arkiruokaa, mutta kunnolla. Pikku hiljaa se pakara alkaa siitä kasvamaan. 🙂

  4. Pitää kokeilla! Mulla menee tosi helposti hedelmäsoseiden tai leivän puputtamikseksi, niin tää on kyl tosi tervetullut vaihtoehto! 🙂

  5. Kannattaa. Mäkin syön paljon leipää. Se on jotenkin niin helppoa ja nopeaa. En itse välttele hiilareita niin leipä on ihan tervetullut vaihtoehto, mutta vaihtelu virkistää. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun