RAKKAUTTA ON

 

Poikaystävä, joka suostuu ottamaan asukuvia ja kuvaaman bloggarityttöystävää taukoamatta?
No ei, mutta pointsit kuitenkin Mr. Bearille, joka nämä kuvat otti! Tiedän, ettei asukuvailu ole hänen mielipuuhaansa niin olin aika yllättänyt, kun kysäisin häntä kuvaajaksi ja hän suostui heti. Myönnettäköön, että kuvan laatu voisi olla parempi ja itse kuvaushetkeen käytettiin kaksi minuuttia, mutta silti. Kaikkea ei voi saada. 😀

Jäin miettimään rakkautta ja, kuinka paljon sitä onkin valmis uhraamaan sen paremman puoliskon vuoksi. Niinpä listasin näitä tekoja, mitä ei varmasti tehdä juuri kuin se rakkauden eteen.

Rakkautta on:
 
– Mäkin autokaistalle ajaminen keskellä yötä… ja tarjoutuminen hakemaan uutta jäätelöä toiselle, kun juuri haettu jäätelö tipahtaa käsistä parkkipaikalle.
 
– Päästään heti toiseen ruokaan liittyvään kohtaan: Ihme herkkumielitekojen toteuttaminen. ”Tuo se kaatis säkki, mikä ei ole kaatis säkki, mutta siinä on vain niitä pehmeitä hedelmäkarkkeja.” (Juuri oikea pussi tuotiin kaupasta! :D)
 
– Hiusten kehuminen kampaajan jälkeen, vaikka latvoja olisi leikattu sentti ja ”muutos” kampaajan jälkeen on vain viivottimella eroteltavissa eli käytännössä mitään muutosta ei ole tapahtunutkaan.
 
– Lattialaminaatin vaihtaminen asuntoon, jossa on asuttu reilu vuosi ja asunto on kokonaan kalustettu. Lattiavaihto tehdään kalusteita välillä toiseen huoneeseen raahaamalla, koska kuuden hengen sohvaa ei saa siirrettyä mihinkään…
 
– Muutenkin remonttiprojektien ja kaiken maailman kodin asennustöiden tekeminen. Ison työkalupakin ja viidensadan muun poran, leikkureiden ja pidikkeiden omistaminen ja niiden säilyttäminen niin, ettet koskaan muuten näe niitä kotona lojumassa, mutta tarvittaessa ne ilmestyvät, kuin taikaiskusta!
 
– Illalla sänkyyn peittely ja peiton kääntö aamuisin. Ah parhautta.
 
– Huolehtiminen ja hoivaaminen, kun olet edeltävänä iltana syönyt jotain epäsopivaa (lue. juonut liikaa).
 
– Ihmiskilpenä ja suojana toiminen, kun ajattelet vahingossa ääneen omasta mielestäsi hauskat letkautukset ja niiden kohde kuuleekin vahingossa nämä pikku vitsisi.

 

– Elektroniikka ja etenkin puhelin ongelmien ikuinen ongelman ratkaisu. Tämä tapahtuu vielä erittäin pitkällä pinnalla ja erityisellä ammattitaidolla selittää asiat ja termit, kuin ensikertalaiselle.

Mitä kaikkea sinun kumppanisi on joutunut öhöm. saanut tehdä sinun vuoksesi? ;D 

2 kommenttia artikkeliin “RAKKAUTTA ON

  1. Ihana postaus! Just tollaset pienet teot on niitä tärkeimpiä.

    Meillä mies on päässyt tai siis joutunut välillä asukuvailemaan, mutta onneksi on aina suostunut. 😀 Yksi ihanimmista jutuista oli kuitenkin, kun stressasin tosi paljon yhtä ratkaisevaa tenttiä ja melkein vaan itkin sitä ahdistusta, niin mies sitten keitti mulle kaakaota, lämmitti karjalanpiirakoitakin ja sanoi että nyt nenä välillä pois kirjasta ja tuu tänne sohvalle syömään. <3

  2. Meillä ehkä pikku hiljaa lämpenee ajatukselle enemmän. ;D kuulostaa ihanalta, juuri tuollaiset teot on niitä tärkeimpiä ja, mitkä muistaa! <3

Vastaa

Siirry sivun alkuun