SCHOOL PANTS

School pants, se oli ajatukseni heti, kun näin nämä roikkumassa Kurikan Seppälän henkarilla. Viimeinen kappale, omassa koossa ja 70% alen jälkeen housujen hinnaksi jäi 10 euroa. Toivottavasti Kurikan Seppälä jaksaa vielä porskuttaa eteenpäin, koska teen sieltä aina mielettömän hyviä löytöjä. Nytkin löyin nämä housut ja mielettömän kauniin valkoisen mekon. Otan mekon matkalle mukaan ja toivottavasti saan napattua siitä asukuvat tänne blogin puolella pian! 
 
Itse tähän asuun. Rakastan näitä siistejä ”school pantseja”. 
Tummanharmaa väri on kivaa vaihtelua mustaan ja haluan yhdistää nämä housut syksyllä isoon pörröneuleeseen ja korkkareihin. 
Mikä saa näistä mieleeni schoolpants eli kouluhousut? 
Ensinäkin housut ovat siistit. Kangas ja väri klassista toimistomallia, mutta housujen leikkaus ja kiristysnyörit muistuttavat minua harmaista collegehousuista. Niistä, mitkä vedetään laiskana päivänä kouluun jalkaan. Housut on mielettömän mukavat ja olen käyttänyt näitä töissä. Housut eivät purista tai kiristä, mutta näyttävät silti hyviltä ja tyylikkäiltä. 
Tällä viikolla puin housut töihin, korkkareiden, kauluspaidan ja jakun kanssa. Sain mies kollegalta vuolaan kehun tuosta kombosta. Pakko vetää se uudestaan päälle myös ja esitellä myös blogin puolella! 
Kuvien otto hetkellä oli ilma aurinkoinen, mutta aika ja yhdistin school pantsini valkoisen bodyn ja uusien sandaalien kanssa. Tykkään tästäkin yhdistelmästä hurjan paljon.
 
 

Sandaalit on toinen uusi ihastukseni ja olivat myöskin alennuksessa. Aito nahkaiset ja mukavat sandaalit maksoivat 17 euroa. Aurinkolasit ovat puolestaan Gina tricotin ale bongaus.
Olin monta vuotta pelkkä pilotti tyttö ja nyt tänä kesänä olen löytänyt muitakin kasvoilleni sopivia aurinkolasimalleja!

Nyt alan pakkaamaan huomista varten! 🙂

2 kommenttia artikkeliin “SCHOOL PANTS

Vastaa

Siirry sivun alkuun