TATUOINTIHAAVEITA

kuvat lainattu Pinterestistä

Oon ehkä joskus aikaisemmin nopeasti sivunnut blogissa suhdettani tatuointeihin. Päivittäin mun Instagram feedi täyttyy erilaisista tatuoinneista. Oon aina pitänyt tatuointeja varsin kauniina naisilla. Ja pakko myöntää, että kyllä ensi treffeilläkin Mr. Brearin kanssa nuo tatuoidut käsivarret kiinnittivät huomioni. Miehillä etenkin tatuoidut käsivarret ovat aina lämmittäneet sydäntäni…
Suhtautuminen tatuointeihin on aina ollut minulla positiivinen, mutta en moneen moneen vuoteen ikinä itse ajatellut, että tatuoinnit sopivat minulle. Oma ihon värini on tosi vaalea ja pitkään mietin näyttääkö tumma muste sitä vasten halvalta ja jotenkin tosi luonnottomalta. En varmaan ikinä lämpene suurille ja värikkäille kuville, koska en koe, että ne sopisivat tyyliini. Sen sijaan pienet ja yksityiskohtaiset ”pelkillä viivoilla toteutetut” Mandala tatuoinnit kiinnostavat. Olen nähnyt paljon kauniita, suuria ja väritettyjä Mandala tatuointeja, mitkä ovat näyttäneet tosi cooleilta kantajillaan. Itse kuitenkin haen tatuoinnilta selkeyttä, naisellisuutta ja eräänlaista herkkyyttä.

Syksylle olisin tarkoitus varata aika tatuoitsijalle ja päättää vihdoin, mitä sitä nyt otetaan ja minne. Ideoita minulla on paljon, mutta ne ovat kaikki aika saman tyyppisiä. Tatuoinnin lopullista paikkaa en ole vielä päättänyt. Oikeasti haluaisin tatuoinnin kaulaan/niskaan, mutta se olisi hankala paikka peittää tatuointi. Monet ammatit kuitenkin vaativat kuvat vielä piiloon. Ehkä olisi myös liian pelottavaa ottaa ensimmäinen tatuointi kaulaan, kun esimerkiksi tatuoinnin teon kivusta minulla ei ole aavistustakaan. Paikka ainakin ensimmäiselle tatuoinnille tulee olemaan sellainen, että saan sen helposti kokonaan piiloon.

Olen haudutellut ajatusta omasta tatuoinnista nyt vuoden päivät. Ehkä eniten minua mietityttää tatuoinnin ottamisessa se, että iskeekö minulle vauhtisokeus. Yhtäkkiä huomaan, että kuvaa on jokapuolella. No aloittelen, sillä yhdellä syksyllä ja kaverit saa sitoa kotiin, jos olen heti sen jälkeen varaamassa uutta tatuointi-aikaa…

Onko sinulle iskenyt tatuointikuume? 🙂

3 kommenttia artikkeliin “TATUOINTIHAAVEITA

  1. Jee, kiva kuulla susta pitkästä aikaa!

    Mää haaveilen taas uudesta tatuoinnista, kangasvuokosta, koska sillä on niin ihana taustatarina.

    Molemmat tatskat oon käynyt ottamassa Blue Dragonissa Helsingissä (ja siellä tuun käymään tulevaisuudessakin, vaikka matkaa on jyväskyläläistymisen myötä enemmän) ja se on ihan huippu paikka, suosittelen!

  2. Haa samoin! 🙂

    Uu kiitos suosituksesta! Itse asun Espoossa niin toi matka ei oo mitään. En oo edes tietoinen, mistään Espoon tatskapaikoista, ku oon vaan selaillu stadin mestoja. 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun