ASUKUVIEN AITOUS

 

Kalkkilaivan kapteeni täällä moi. (Hahaa ei enää postaus kirjoitettu ennen matkaa. Nyt väri kauniin punainen, mut hei aamun puna on illan bruna. : )

Mietin viisi kertaa julkaisenko nämä kuvat, koska iho on niin kelmeän värinen ja sääret vitivalkoiset. Asu on viime aikojen yksi käytetyimpiä, mutta kuvissa se ei nyt tule parhaalla tavalla esiin. Ehkä jopa näyttää hieman siltä, että yrittäisin piilotella raskausmahaa (en ole todellakaan raskaana :D). Kuvat otettiin valehtelematta yhdessä minuutissa. Kuvat otti paras kaverini, jota en ollut nähnyt moneen viikkoon. Olin yhtä hymyä ja halusin vain napata nopeasti kuvat ja päästä vaihtamaan kuulumisia hänen kanssaan. Monta tuntia menikin jutellessa ja Hakkaraisen vadelmalimpparia kilistelessä (hyvä me <3).

Siitä päästäänkin aasiin siltaan, josta halusinkin tänään kirjoitella. Onko sinulle tärkeää niin sanottu blogi-ja asukuvien aitous? Kumpi on tärkeämpää hienot asukuvat täydellisessä ympäristössä. Asut jotka on valittu juuri kuvia ja kuvaustilannetta varten, mutta oikeassa elämässä bloggaaja ei käytä niitä. Vai tälläisen arkisemmat asukuvat asuista, jotka on oikeasti ollut päällä ja kuvat napattu silloin, kun asut ovat olleet päällä?

Itse en suoraan sanottuna osaa vastata tähän kysymykseen, koska inspiroidun molemmista.
Minusta on ihanaa katsoa mageita kuvia, jossa vaikka bloggaajalla on päällä sininen karvatakki, kultaiset housut ja sinistä huulipunaa! Luovaa, erilaista ja sävähdyttävää.
Huomaan kuitenkin, että ajattelen päässäni, että ompa rohkea kokonaisuus ja ihanaa, kun joku uskaltaa pukeutua noin rohkeasti. Eli kuitenkin miellän, että kuvissa on asukokonaisuus, josta bloggarin voisi bongata oikeasti livenä.

Kaikki omat asukuvani, joita tulen blogiin julkaisemaan ovat pala minun tyyliäni ja ne ovat kaikki jonkun päivän asuja. Asuja, joita itse voisin vetää milloin tahansa päälle. Voisin joskus kuvitella pukeutuvani erityisesti asukuvia varten, mutta silloinkin sellaiseen asuun, että voisin lähteä sillä vaikka samantien kaupungille.

Joskus ne asut ovat yksinkertaisempia ja rentoja asuja niinkuin näissäkin kuvissa. Toisena päivänä voin huidella ihmisten ilmoilla piikkikoroissa, pitsi bodyssa ja turkki päällä. Tai vaikka sinisessä karvatakissa, jos minulle cool sininen karvatakki jostain siunaantuisi.

Hiuksiani laitan harvoin ja ne ovat usein kuvissa myös aika luonnon tilassa. Haluaisin suoristella ja kihartaa hiuksiani päivittäin. Ajoittain kaipaan platinablondia kuontaloani. Totuus kuitenkin on, että jos alan kovin usein tukkaani väkertämään niin jouluun mennessä minulla tyylikäs longbob malli ilman leikkausta, kun tukka katkeilee pituuksista pois.

Haluan blogini olevan mahdollisimman aito ja realistinen. Minä.
Blogi, joka kertoo oikeasti minun elämästä. Ei elämästä ja kuvista, jotka on rakennettu blogia varten. Enkä näe siinä mitään väärää julkaista asukuvia, jotka on kasattu vain blogia varten. Se vain tuntuu itselle vieraalta ajatukselta. Minulle oma tyyli on paras tyyli.

Kysymys kuuluukin: Millaisista blogin asukuvista sinä pidät ja, mistä sinä inspiroidut eniten? 

5 kommenttia artikkeliin “ASUKUVIEN AITOUS

  1. Minä pidän enemmän niisä aidoista, jotka on puettu ylle muutenkin eikä vain blogin takia. Itse kuvaankin blogiin vain ne lookit mitä suosin, mitkä on ollut ylläni oikeasti päivän aikana ja jotka todennäkösiesti löytyvät yltäni muulloinkin kuin vain sinä kuvauspäivänä. Mutta no jokainen tavallaan ja tyylillään, molemmista saa inspistä! Ja hei ihanat kengät ja muutenkin tosi simppelin kiva look ♥ Nuo housut<3

  2. Ihan samaa mieltä sun kanssa, mutta niinkuin sanoit jokainen tavallaan. Kiitos, lähi aikojen lemppariasua. <3 🙂

  3. Mä kans liputan niiden aitojen asukuvien puolesta! 🙂 Enemmän niistä saa inspistä siihen omaankin pukeutumiseen ja just kans se, että jos huomaa jollain bloggarilla jonkun säväyttävän asun ja saa siitä inspistä omaankin pukeutumiseen, niin ehkä se kynnys ei oo niin korkee pukeutua myös itekin semmoseen kunnolla säväyttävään asuun, kun tietää, että se bloggari on todella käyttänyt sitä asua. Toivottavasti tosta mun selityksestä tajus, mitä tarkotan. 😀 Mutta joo ehdottomasti aidot asukuvat on parhautta! ♥

    Btw sininen karvatakki olis ihan älyttömän magee lisä takkivalikoimaan! ♥ 😀 Täytyy varmaan alkaa nyt metsästeleen sellasta, koska en vaan saa ajatusta siitä pois mun mielestä. Ja hei muutenkin oli ihan huippu postaus ja sait musta uuden lukijan. 🙂

  4. Tajusin ja toi on kyllä ihan totta. En ollut edes ajatellut asiaa aikaisemmin. Esim just se sininen karvatakki en oo tainnut ihan sellaista kenelläkään bloggarilla nähdä, mutta kaikenlaisia muun värisiä pörröjä kyllä.
    Infoa heti jos löydät sinisen karvatakin, mäkin haluan! 😀

    Ja voi kiitos, ihanaa, että liityit lukijaksi. <3 Mä kävin myös liittymässä sun blogin lukijaksi. :*

Vastaa

Siirry sivun alkuun