BLACK SWIMSUIT

Uikkari, jonka ostin Tukholman risteilyltä. Uikkari, jonka ostoa mietin pitkään, mutta kauppaan piti palata viiden minuutin päästä uudestaan ja kiikuttaa uikkari kassalle. Niinpä niin tänä kesänä uikkarimuoti iski tähän mimmiin kovaa. Ensin tuli Mikkihiiri uimapuku ja sitten tämä. Molempia uikkareita olen myös käyttänyt muuallakin, kuin auringonotto ja uimapuuhissa. 
 
En kadu yhtään tämän uimapuvun ostamista, vaikka hinta olikin omasta mielestäni aika suolainen uimapuvulle. 
En edes ajatellut, kuinka kätevä ja pelastava vaatekappale tämä olisikaan matkalla. Tämä päällä oloni oli silti mukava ja itsevarma, vaikka koko loma tulikin juotua luvattoman paljon viiniä, herkuteltua ravintoloissa ja siemailtua ihania drinkkejä. Sanomattakin selvää, että siinä maha turposi.
Yleensä se turvotus muuttuu päässä niin paljon isommaksi möröksi, kun mitä se todellisuudessa onkaan. Onneksi usein hotelleissa ei ole vaakaa. Moni nainen varmasti piinaisi, sillä itseään lomalla No voin sanoa, ettei minun tarvinnut miettiä onko epämukava olo bikineissä, kun vain sujahdin napakkaan uimapukuuni.
 

Uimapuku River Island

Onkos siellä lämmetty tämän (menneen) kesän uikkarimuodille? 

12 kommenttia artikkeliin “BLACK SWIMSUIT

  1. Mageen näköset uikkarit! Kyllä se vaan pitää ostaa sitä mikä hyvältä tuntuu. Oot sä upeen näkönen hei ♥

Vastaa

Siirry sivun alkuun