COACHELLA GIRL

Kunnon kesälookkia kehiin ja reissun ensimmäisen päivän päivälook olkaapa hyvät!
Matkalla tykkään pukeutua väreihin, erilaisiin printteihin ja kuoseihin tai jos look on väreiltään neutraalimpi tykkään käyttää paljon koruja.
Tiedätte varmaan suuret Coachella festarit, mitkä täyttyvät toinen toistaan upeimmista festarilookeista. Minä en ole Coachella festareilla, koskaan käynyt, mutta inspiroidun valtavasti juuri Coachella festarikansan lookeista.” Usein kesän kynnyksellä googlaankin inspiraatiota omaan pukeutumiseeni hakusanoin ”Coachella girl” tai ”Coachella festival look”.

Ei ole salaisuus, minä rakastan festareita, joten miksi en rakastaisi myös pukeutua festari vaatteisiinkin.  Monesti arkena pukeutumisessa otan pieniä vaikutteita festariasuista. Yksi hyvä ystäväni aina kommentoikin minun näyttävän olevan karanneen Coachella festareilta. No en minä tämän vuoden selvää erikoistrendiä… Glitteritissejä valitsisi päivä tai edes illan lookiksi reissun päälläkään, mutta huomaan selvästi matkoilla leikitteleväni enemmän pukeutumisen suhteen. Ainakin minulle tupsuhippireppuni, rennot farkkushortsit ja blingit sandaalit tuovat minulle mieleen iloiset Coachella girls :t.

Minä en yleensä hirveästi arkena käytä koruja. On ihme jos olen muistanut laittaa korvakorut korviin.
Mikä on hassua, sillä rakastan koruja! Tykkään koruissa pienistä ja siroista koruista, joita voi käyttää päivittäin. Kun näin nämä Pandoran Essence sarjan rannekorut ja niihin pujotettavat eriväriset helat olin heti myyty. Sainkin omaan rannekoruuni vähän aikaa sitten Mr. Bearilta marmorikuvioidun helan rannekkeeni jatkoksi. Minulta löytyy kaksi ranneketta, joten täytettävää löytyy. Tosin en halua kerätä niitä täyteen. Muutama pala kummassakin rannekkeessa on hyvä, ei liikaa.

 Mitäs pidätte tästä ”Coachella girl” lookistani? 🙂

4 kommenttia artikkeliin “COACHELLA GIRL

  1. Aivan ihastuttava look ja voi vitsi mitä ihania kuvia! Tosiaan kivoja festariviboja tässä asussa, minustakin on hauska ottaa normipukeutumiseen kesällä – etenkin hellepäivinä – inspistä festarilookeista!:D Ulkomailla on hankalaa pukeutuminen kun ei saa kunnolla vaatteita mukaan kun yrittää lähteä mahdollisimman tyhjällä laukulla.

    Mä taas kesäisin sekä reissussa ollessa haluan jättää korut vähemmälle käytölle, kun ne hiostaa ja niistä saattaa auringossa jäädä ikävä raja:D Ainoa koru mikä on aina mulla, on nilkkakoru. Siitä on jäänyt raja jo monesti ja se pikkaisen ahdistaa, mutta ei sitä huomaa kun se on juuri sillä kohdalla missä se aina on:')

    Todella mahtava tuo toisiksi viimeinen kuva!

  2. Sanos muuta. Mulla on monia vaatteita, joita ei tule Suomessa hirveästi pidettyä, mutta haluaisin aina pakata ne matkalle mukaan.

    Mä rusketun aika heikonlaisesti niin rajat ei oo ongelma. Päinvastoin jos rusketus tulee, esittelen niitä varmaan ylpeänä.. 😀 Nilkkakorut on kyllä ihania, ihan munkin kesä must koruja. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun