COOL SCHOOL GIRL

 

Syksy saapui ja koulu alkoi. Nämä kuvat napattiin ennen koulun alkua ja ihan extempore, kun näin ystävääni. Tässä on oikein perus huoletonta arkilookkiani. Aamulla kiireessä kaapista revittyä kauluspaitaa (, joka olis voinut nähdä silitysraudan, I know). Kevyttä viiden minuutin arkimeikkiä eli meikkivoide, kulmakynä, huulikiilto ja yksi kerros ripsiväriä. Vanha luottohame ja nahkatakki eli juttuja, missä on aina mukava olla. Oikeita arkeni perus luottovaatteita. Hiukset jo parhaat pesupäivät nähneet ja vetäisty huolettomasti nutturalle.

Hame on yksi vanhoja suosikkejani ja vanha löytö Zarasta. Muistan, että silloin etsin pitkään vekkihametta ja en löytänyt sellaista mistään. Marssin Eurokankaaseen ja kaavoitin itselleni hameen, minkä toteutin. Hameesta tuli tosi hieno ja olin ylpeä siitä, kun olin ommellut ja suunnitellut sen ihan itse. Harmikseni vain tämä hame kuitenkin mystisesti katosi pyykkinarulta. Joku muukin osasi siis arvostaa käden taitojani. 😀
Itse tekemän vekkihameen kadottua löysin tämän hameen mistäpä muualtakaan kuin Zarasta. Vekit tuovat mieleni koulupuvun hameen. Elämää nähnyt nahkatakki taas tuo särmää muuten tosi koulupukumaiseen lookkiin. Jalassa tämän hetken käytetyimmät ja mukavimmat kiilakorot.

 
 

Mun arjen yleisin kampaus eli nuttura. Nutturan paikka vaihtelee alhaalta ylös ja sen muoto myös. Välillä on kiva tehdä oikein sileä ja symmetrinen sykerö ja välillä rennompi niinkuin tässä. Nuttura pelastaa, vaikka olisi kuinka huono hiuspäivä.

 
Mitäs tykkäätte asusta? 🙂

4 kommenttia artikkeliin “COOL SCHOOL GIRL

  1. Taas kerran ihana!:) Musta olisi hauska lukea aina postauksessa mistä mikäkin vaate on ostettu;) Nahkatakki alkoi kiinnostaa kun oma luottoni lensi roskiin enkä löydä nyt mistään samanmoista. Juuri vähän crop tyylinen missä ei ole resoreita tai nappeja hihoissa tms. Vähän niinkuin tuo sinun mutta pikkasen lyhyempänä! Toiveajattelua taitaa olla kun crop ei oo nyt muodissa?:D

  2. Kiitos, siellä toinen.<3
    Kiitos vinkistä. Mun on aina pitänyt alkaa kirjoittamaan mistä mikäkin on ostettu, mutta oon varmaan liian kaavoihin kangistunut ja unohdan aina sen!
    Alan laittamaan mistä kaikki on hankittu, koska itsellehän vanhatkin vaatteet on tuttuja, mutta lukijalle aina uusia. Kiitos tästä huomiosta, taas tuli tämäkin mieleen. 🙂
    Mulla on sellainen lyhyempi nahkatakki tuollla tyylillä ja se on veromodasta hankittu. Ehkä sieltä voisi löytyä? Mun oma on hankittu viime vuoden lopussa. 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun