DIY HYLLYPROJEKTI

 
 

DIY hyllyprojektini saanko esitellä.
Mitä tehdään jos kysyt mieheltäsi mielipidettä huonekaluprojektin toteuttamisessa ja vastaus on kielteinen? No projektihan toteutetaan joka tapauksessa, mutta salaa.
Yöllä hiivitään varovasti eteisen kaappiin hakemaan pensseliä ja maalipurkkia. Kiinni jämähtänyttä maalipurkkia yritetään hiljaisesti kammeta auki keskellä yötä. Samalla mietitään samalla onko tämä merkki, että pitäisi jättää koko projekti tekemättä. Kun vihdoin maalipurkki saadaan auki maalataan koe maalaus hyllyyn, koska aikaisemmin mies on vannonut, ettei maali kuivu lakkapintaisen hyllyn päällä. Tässä välissä käännetään huonetuoksutikkuja vimmatusti ympäri, koska maalin haju yllättäen täyttää pienen kylpyhuoneen. Testistä ei saisi jäädä mitään todisteita miehelle.
Aamulla, kun mies on lähtenyt töihin mennään kokeilemaan ja katsomaan yöllisten puuhien tulosta.
Jes se on kuivunut!
Teipataan muovikasseista suojia keskelle olohuonetta ja aletaan maalata hyllyä. Ihastellaan omaa käden jälkeä ja pään täyttää ajatukset ”Minä itse” ja ”Teinpä kielloista huolimatta!”. Ollaan oman kehun eufforioissa (maalin haju edesauttaa eufforiaa).

Laitetaan hylly maalin kuivuttua takaisin vanhalle paikalleen tavaroineen päivineen ja testataan huomaako mies edes koko maalausta…

No kyllähän se huomasi ja tuli vähän sanomista, mutta olen silti tyytyväinen lopputulokseen.
Ikean kylpyhuoneen hyllymme sai maalin lisäksi uuden paikan olohuoneen nurkasta. Minusta hyllystä tuli jotenkin tosi sympaattinen varsinkin, kun kieritin valopallot siihen. Sovinnon elkeenä myös miehen (maalia kaipaava) kaiutin löysin uuden paikan. Aikaisemmin kaiutin oli aina jossain piilossa, koska en ole (vieläkään) innostunut sen ulkonäöstä.. 😀

Ennen – Jälkeen

 Mitäs tykkäätte? 🙂

2 kommenttia artikkeliin “DIY HYLLYPROJEKTI

Vastaa

Siirry sivun alkuun