EKA KOULUPÄIVÄ

Vihdoin se eka koulupäivä on ohi! Vitsi, että aamulla jännitti ja oli perhosia vatsassa.
Nyt se ekapäivä on kuitenkin ohi ja on niin hyvä fiilis. Kaikki oli super mukavia ja koulu vaikutti kivalta.
Huolestuttava määrä opiskelijabileitä, risteilyjä ja kaiken maailman rientoja tulossa. Just kun kirjoitin, että nyt on juhlat juhlittu. Enpä taida pysyä tässä juhlinnan määrän laskemisessa nyt ollenkaan. Tänään olis jo ollut bileet tiedossa, mutta ne skippasin.
Päivällä tuli vaan niin paljon informaatiota, että tarvin nyt rauhallisen illan ja kupin teetä prosessoida kaikkea (mummo).

Oli myös muuten aamulla ihmeellistä miettiä, mitä laittaa kouluun päälle. Vihdoin saa alkaa käyttämään farkkuja muutenkin, kuin viikonloppuisin. Eikä tarvitse käyttää kauluspaitaa ja korkoja.
No arvatkaapa, mitä laitoin tänään päälle? Kauluspaidan ja korot.
Onneksi sentään laitoin jalkaan ne farkut jalkaan ja vieläpä revityt sellaiset!

Ensimmäisen koulupäivän asu on tosiaan näissä kuvissa. Nyt kun ei enää ole äitiä kuvaamassa ekaa koulupäivää… Niin oli pakko ottaa peilinkautta kuvat. 😀 Äiti kyllä soitti mulle tänään ja kysyi miten eka koulupäivä meni. Äidit on ihania.
Nyt oikeastaan mulla ei ole enempää asiaa. Halusin vaan tulla kertomaan, että ensimmäisestä koulupäivästä. Huomen aamulla tulossa jotain Madeiraan liittyvää postausta. En vielä tiedä onko se asukuvia vai, mitä. Nyt laitan läppärin pois ja laitan jotain hömppää tv:stä pyörimään. Kynttilät palaa ja iltapala odottaa.


Kauluspaita Hugo Boss
Farkut Gina tricot
Waterfall takki Modtex

Ps. Ja vastailen kommentteihin huomenna, kauniita unia. <3

5 kommenttia artikkeliin “EKA KOULUPÄIVÄ

  1. Kiva asu, ootko harkinnut laittavasi asuista tietoa postauksiin? Olis kiva tietää mistä mikäkin on. 🙂

  2. Hei ja kiitos kommentistasi! Vitsi tää oli hyvä kommentti, koska mun piti tosiaan tästä postauksesta lähtien alkaa laittamaan, koska sain tästä jo kommentin eräältä lukijalta. 🙂 Väsyneenä näköjään unohtui (hyvä alku siis) 😀 lisään tähän postaukseen vaatetiedot illalla ja yritän alkaa laittamaan niitä. Vaikeaahan se ei ole. Nyt vaan unohtui 🙂

Vastaa

Siirry sivun alkuun