HÄÄHUMUA

 

Lauantaina tosiaan juhlittiin häitä ja voi, että kuinka kauniit nuo häät olivatkaan!
Itse vihkiminen oli Saksalaisessa kirkossa, josta omalla lautalla jatkoimme kohti häiden jatkopaikkaa. Häiden jatkopaikka oli ihana ja ylväs Suomenlinna. Minun piti kuvailla häitä hieman enemmänkin, koska miljöö oli vaan niin kaunis. Kuvailu kuitenkin unohtui siinä häähumussa ja kännykästä löytyi vain muutama kuva häistä. Mutta jos pitäisi muutamalla sanalla kuvailla häitä niin elegantit, kauniit ja lämpimät. Vieraista pidettiin hyvää huolta ja ruoka oli todella hyvää. Morsian näytti upealta!
Aivan ihanat häät siis kaikin puolin.

 
 
 
 

Ensimmäisessä kuvassa näkyykin oma häävieraslookkini, mutta esittelen sen vielä omassa postauksessa teille. Tässä nyt muutama pieni fiilistelykuva häistä, koska varmasti monella on vielä häitä juhlittavana seuraavina viikonloppuina.

Varmasti moni nyt miettiikin iskikö minuun häähumu?

No kyllähän se tavallaan iski, koska häät olivat niin ihanat ja hyvin järjestetyt. En silti vielä itse ole valmis menemään naimisiin enkä oikeastaan edes kihloihin. Ei se sitoutumisen aste pelota. Mehän jo asumme yhdessä ja yksi sormus ei sormessa painaisi sitä muutamaa grammaa enempää. Jotenkin vain vielä ei ole sen aika. Minulle kihlat ei ole niin iso juttu, mutta pelottaisi kuinka iso juttu se olisi kaikille muille. En jaksaisi sitä, kun sukulaiset alkaisit odottelemaan hääkutsuja ja kyselemään tulevaisuudesta. Kaikkien pitää edetä suhteissa omalla painollaan ja omassa järjestyksessään.
Meille seuraava askel on toivottavasti pieni karvainen perheenjäsen. Vähän tälläistä valmistujaislahjaa on minulle jo vihjailtu. Koulumotivaatio on siis huipussaan. 😀

Kiitokset vielä ihanalle hääparille ! <3

14 kommenttia artikkeliin “HÄÄHUMUA

  1. Oli pakko tulla kommentoimaan, koska vihdoin kuva sun miehestä. Kuvittelin sen ihan erinäköiseksi! 😀

  2. Kiitos. Joo toi oli musta niin ihana kuva meistä, että oli pakko jakaa se myös blogin puolelle. 🙂

  3. Ihana kuva teistä!

    Ja hyvä idea toi valmistujaislahja! 😀 Mun pitäis kans kokeilla ehdottaa tota omalle miehelle, koska kaikesta mun jankutuksesta huolimatta meille ei vieläkään ole tulossa koiraa, tai no joskus kyllä, mutta sen aika ei kuulemma ole vielä 😀

  4. Kun se kysyy mitä haluat valmistujaislahjaksi niin tiedät mitä vastata. 😉
    Ja voihan siitä puhua, sen on helppo suostua nyt, koska valmistujaisiin sullakin on varmaan vielä aikaa. Helppo miehen sanoa "joojoo". 😀

Vastaa

Siirry sivun alkuun